AC500 PLC til automatisering

ABB tilbyder et omfattende udvalg af skalerbare PLC'er og robuste HMI kontrolpaneler. Siden lanceringen har AC500 PLC-platformen opnået stor anerkendelse i branchen for at levere høj ydeevne, kvalitet og pålidelighed.

Skalérbare løsninger

  • Med AC500 PLC tilbyder ABB et stort og skalerbart udvalg af PLC-enheder til at designe og implementere konfigurationer, der passer til enkle kontrolopgaver eller komplekse automatiseringsløsninger.
  • AC500 PLC er operationel fleksibel med integreret software.

Omkostningseffektiv
  • AC500 PLC-serien består af forskellige CPU'er, I/O-moduler, kommunikationsmoduler, kommunikationsgrænseflademoduler og tilbehør.
  • Med et koncept om at "alle moduler skal kunne bruges på alle typer CPU'er", i kombination med ABB's livscykluspolitik, hjælper det vores kunder til  at kunne reagere hurtigt, fleksibelt og omkostningseffektivt skulle kravene til applikationen ændre sig.

Fleksibelt
  • AC500 er designet til at tilbyde den nødvendige lethed, sikkerhed og pålidelighed til at udvide systemer til nye udfordringer.
  • Øget hukommelse, ydeevne og netværksmuligheder betyder mere funktionalitet, avanceret visualisering og nemmere brugergrænseflade - for endnu bedre individualiserede løsninger til vores kunder.

Vil du være på forkant med udviklingen inden for PLC automation?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den nyeste viden og modtag invitationer til events og messer.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Har du brug for support?

Find dit produkt

ABB's portefølje af PLC og kontrolpaneler indeholder et stort antal skalerbare produkter, kommunikationsprotokoller og tilslutningsmuligheder

Loading documents

Relaterede links

Select region / language