AC500-S safety PLC er løsningen til både enkle og komplekse maskin- og processikkerhedsapplikationer, der kræver maksimal pålidelighed og effektivitet. Denne sikkerheds-PLC beskytter mennesker, maskiner og processer, miljøet og investeringer.

ABB's AC500-S safety PLC overholder alle krav op til og med SIL 3 (IEC 62061, 61508 and IEC 61511) og PL e (ISO 13849). Løsningerne er fleksible og skalerbare, fra en safety applikation på en enkelt maskine til komplekse løsninger i større anlægs-sammenhænge. Den høje sikkerhed garanteres af et separat safety CPU-modul, som kører videre uafhængigt af proces CPU'en.

Løsningerne kan via PROFINET/PROFIsafe gøres decentrale og sågar trådløse ifm. f.eks. kraner, robotter eller selvkørende AGV'er.

Har du brug for support?

Forøg produktiviteten med AC500-S

For at øge produktiviteten i forskellige applikationer som havne, miner og lufthavne er den certificerede AC500-S den foretrukne PLC, hvor kompromisløs fleksibilitet, omfattende integration og problemfri kommunikation er et must.

Fleksibilitet og nem programmering

Nem programmering er mulig med et fælles engineering- og diagnosesystem til sikkerheds- og standard-CPU'er. AC500-S sikkerheds-PLC'en fås også i en version til ekstreme forhold.

Kundecases

Materialehåndtering

Sikkerhedsløsninger

Industrier og applikationer

Lær mere

  • Kontakt os

    Indsend din forespørgsel og vi vil kontakte dig

    Kontakt os

Select region / language