PCS100 SFC

Az ABB PCS100 statikus frekvenciaváltójával összeköthetők az eltérő frekvenciájú hálózati rendszerek, ideális megoldásként üzemáthelyezéshez és a létesítmény alkalmazásainak teszteléséhez.

Teljes hálózati csatlakozás

A hálózati rendszerek a világ különböző pontjain nem feltétlenül működnek azonos frekvencián. Míg az országok többségében 50 Hz-es hálózatot használnak, a nemzetek mintegy 25%-ában 60 Hz-es rendszer működik. A megoldás a hálózat betápláló frekvenciájának átalakítása az alkalmazás követelményeihez illeszkedően, legyen az gyártó- vagy tesztlétesítmény, a berendezések költséges átkalibrálása vagy átkonfigurálása helyett. Az PCS100 SFC kialakítása megfelel a legmostohább ipari környezetek követelményeinek, flexibilis inverter alapú technológiával, ami zökkenőmentes csatlakozást biztosít. Az ipari alkalmazások esetében az innovatív kialakítás maximálja az energia rendelkezésre állását, és folyamatos, tiszta energiát biztosít.

Minimalizálja az üzemeltetés és karbantartás költségeit

A modern gyárakban a kihasználatlan terület kincs. A PCS100 SFC helyigénye minimális, így kis helyre beilleszthető, és még a terheléstől távoli vezérlő karbantartó terembe is felszerelhető. Az SCF rendkívül jól konfigurálható különféle méretű opciókhoz, 125 kVA-től akár 2 MVA-ig, szükség szerint még nagyobb rendszerek is kialakíthatók, több egység párhuzamba kötésével. Modulos kialakításának köszönhetően kiépíthető a szükséges kapacitás, így a tőke nem alulméretezett energiaforrásban van lekötve. A rövid javítási idő biztosítja az áramellátás megbízhatóságát a létesítményben, illetve csökkenti az üzemeltetés és karbantartás költségeit.

Az ABB frekvenciaváltói gazdaságos és hatékony megoldást nyújtanak a hálózati elektromos teljesítmény adott helyszínen szükséges frekvenciára alakítására. A kiegészítő termékskála, köztük a PCS 100 SFC és PCS 6000 révén képesek vagyunk megfelelő frekvenciaváltó megoldást kínálni, 120 kVA-től 120 MVA teljesítményig.

Az ABB frekvenciaváltó csomagjait (frekvenciaváltók, transzformátorok és hőcserélők) rendszerintegrátoroknak szánják. Ezen kívül az ABB átfogó, kulcsra kész part-hajó energia-megoldásokat kínál a fogyasztói hálózatra csatlakoztatástól egészen a hajóra telepítésig.

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Loading documents
Select region / language