Energieffektivitet og circularitet

ABB MOTION SERVICE

Reducer CO2-udledninger og mængden af affald

Hvordan fremmer du bedst energieffektivitet og cirkularitet? Hos ABB Motion Service leverer vi mere end en kun produkter og løsninger. I samarbejde med dig hjælper vi med at maksimere værdien af dine motorer, generatorer og frekvensomformere og forbedrer energieffektiviteten for at reducere CO2-emissioner og mængden af affald.


De 3 største fordele ved ABB Motion Service energieffektivitetsydelser

1

Maksimer din energieffektivitet
og bliv CO2-neutral med ekspertviden og løsninger

2

Reducer spild og forbedr bæredygtigheden af dine aktiviteter, mens du arbejder for en cirkulær økonomi

3


Moderniser din virksomheds transformation,
og bevar energieffektiviteten med service, der er skræddersyet til dine behov

Få sat tal på din energieffektivitet

Når det handler om at hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger, starter det med at få sat tal på jeres energieffektivitet, hvor vi bruger vores domæneekspertise og løsninger til at identificere potentielle energibesparelser og undgå CO2-udledning samt spore dit udstyr for at muliggøre effektiv drift, affaldsreduktion og overholdelse af lovgivningen.

En "ABB Energy Appraisal" giver et detaljeret indblik i, hvordan motordrevne applikationer fungerer, og hjælper dig med at træffe bedre beslutninger om måder at spare energi på, sænke CO2-udledninger og øge din virksomheds samlede energieffektivitet. Denne proces kan udføres online eller offline, dvs. når udstyret er tilsluttet eller ikke tilsluttet.

Implementer forandringen

Implementer energieffektive løsninger og tjenester
Når energirevisionen er udført, kan ABB Motion Services supportere dig ved at implementere de vigtigste energieffektivitetsløsninger og -tjenester. Såsom opgradering til motorer med højere effektivitet, tilføjelse af frekvensomformere (VSD) eller endda ved blot at justere motorernes driftsparametre. Dette giver betydelige energieffektivitetsgevinster og reduktioner af CO₂-emissioner - alt sammen med en høj ROI og kort tilbagebetalingstid.

Kontakt os i dag

Reducer risikoen med OneCare

Fleksible forretningsmodeller kan bruges til at garantere resultater og hjælpe virksomheder med at mindske deres risici. Det betyder, at kunden og servicepartneren definerer og aftaler mål og ønskede resultater over tid, og så tager partneren ansvar for at levere dem. For eksempel kan en servicepartner som ABB hjælpe med at holde din virksomhed energieffektiv gennem hele livscyklussen, alt sammen leveret gennem ABB Motion OneCare-aftalen.

Data, der høstes enten online eller offline, giver servicepartnere mulighed for at levere en bedre kvalitet af løsninger og ekspertise for at reducere dine risici Den tilsluttede teknologi og servicefunktioner er allerede tilgængelige, så resultater som konstante energibesparelser og reduktioner i CO₂-emissioner er nu inden for rækkevidde.

ABB og CERN identificerer 17,4 procent energibesparelsesmuligheder i køle- og ventilationsmotorer

  "Resultatet af vores forskningsprojekt med ABB har overgået vores mål om at identificere en forbedring af energieffektiviteten på 10-15 procent, og det er i tråd med CERN's forpligtelse til at minimere sit miljømæssige fodaftryk."

Giovanni Anelli, leder af videnoverførselsgruppen på CERN

Highlights (Eng)


Mere information


Select region / language