Palvelinkeskusten infrastruktuurin hallinta - Decathlon®

Tarvitsetko lisätietoa?

Mekaanisen kuorman suojaaminen

Decathlon® mahdollistaa joustavan sähkö-, jäähdytys- ja IT-järjestelmäverkoston hallinnan yhden toimintaympäristön avulla. Näin kaikki palvelinkeskusresurssit hyödynnetään optimaalisesti, ja ne ovat mahdollisimman luotettavia ja energiatehokkaita. Decathlon takaa IT- ja tilapalvelujen palvelinkeskusammattilaisille näkyvyyden, tuen päätöksentekoon ja hallintateknologian. Decathlonin avulla voidaan maksimoida kapasiteetti, optimoida palvelinkeskustoiminnot ja vähentää kustannuksia ja riskejä. Decathlonin uusin versio on alan ainoa DCIM-järjestelmä, joka integroituu tiiviisti kolmansien osapuolten ratkaisuihin. Tämän joustavuuden ansiosta palvelinkeskuksille asetetut tiukat palvelutasot voidaan saavuttaa joko paikallisverkossa tai pilvessä.
Decatlonin ratkaisu on skaalautuva ja modulaarinen, ja se mukautuu palvelinkeskuksen toiminnan tasoon. Alusta on avoin, joten siirtoa voidaan yksinkertaistaa käyttämällä infrastruktuuripisteratkaisuja uudelleen. Kaavio kuvaa Decathlonin keskeisiä toiminto- ja sovellusmoduuleja. Niillä varmistetaan palvelinkeskusten tärkeimpien resurssien eli mekaanisten, sähköisten ja tietoteknisten järjestelmien optimaalinen suorituskyky

Decathlon-toteutuksia on useita erilaisia. Esimerkiksi UPS- ja akkujärjestelmiä on mahdollista valvoa ja hallita joko paikan päällä tai tietoturvallisen Decathlon-pilven kautta.

Ominaisuudet:

  • Tekstiviesti- ja sähköpostivaroitukset
  • Tietoturvalliset GSM- tai VPN-yhteydet
  • Automaattinen diagnostiikka
  • Hälytyksiin reagointi ja tuki paikan päällä (kutsuttaessa)
  • Ympärivuorokautinen UPS-asioihin liittyvä asiantuntijatuki
Loading documents

Lue lisää

Select region / language