Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Datakeskusten varmistettu sähkönsyöttö

Sähkönsyöttöä ilman käyttökatkoksia

UPS-järjestelmät takaavat tietotekniikan toimintavarmuuden. Järjestelmän komponenttien valinta ja sen rakenteen suunnittelu tulee toteuttaa varmistettavan sovellutuksen vaatimusten mukaisesti. Erittäin korkean käytettävyyden järjestelmille tunnusomaista on niiden redundanttinen rakenne, esim. mahdollisen yksittäisen vikakohdan eliminointi ja toisiaan varmistavat toimilaitteet. Aidosti modulaariset järjestelmät takaavat lisäksi jatkuvan ylläpidon kannalta turvalliset ja nopeat toimenpiteet, parantaen siten osaltaan käytettävyyttä.

Käytettävyyden määritelmä: Käytettävyys = MTBF / (MTBF + MTTR).
Keskimääräinen vikaantumisväli (MTBF, Mean Time Between Failure) ja keskimääräinen korjausaika (MTTR, Mean Time To Repair) määrittävät teknisten järjestelmien käytettävyyden.

Aidosti modulaariset UPS-järjestelmämme minimoivat keskimääräisen korjausajan ja hajautetun arkkitehtuurinsa (DPAtm) ansiosta mahdollistavat UPS-moduulien toiminnan myös toisistaan riippumatta.

UPS-moduulin mahdollisesti vikaantuessa, jatkaa muu järjestelmä toimintaansa normaalisti suojaten kuormaa. Vikaantunut moduuli voidaan vaihtaa järjestelmään ilman järjestelmän ohitusta, joten mikäli järjestelmässä on kapasiteettia riittävästi ei kuorman suojaus vaarannu missään vaiheessa. Tällä puolestaan on ylläpidon kustannuksia alentava vaikutuksensa.

Modulaarinen konsepti nostaa ylläpidon varmuuden uudelle tasolle ja takaa varaosien välittömän saatavuuden. Toisin kuin perinteisten yksittäis-UPS-järjestelmien tapauksessa, lyhyet palautusajat mahdollisesta vikatilanteesta voidaan taata.

Tarvitsetko lisätietoa?

Katso lisätietoja

Tarjontamme

Lue lisää

Loading documents