Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

PCS100 RPC - loistehon kompensointiyksikkö

PCS100 RPC -loistehon kompensointiyksikkö (Reactive Power Conditioner) on ratkaisu tehokertoimen ja sähkönlaadun korjaukseen kaupallisissa ja teollisissa sähköjärjestelmien asennuksissa laajalla tehoalueella.

Tehokerroin, vinokuormat, käynnistysvirtasysäykset ja yliaallot ovat yleisiä häiriölähteitä sähköverkossa. Näiden korjaamatta jättäminen saattaa aiheuttaa lisämaksuja verkkoyhtiölle ja virhetoimintoja sähköllä toimivissa laitteissa. PSC100 RPC on loistehon kompensointilaite, joka on suunniteltu suojaamaan näiltä ongelmilta.

Syöttämällä loisvirtaa vaihesiirron korjaamiseksi, PSC100 RPC toimii kustannustehokkaana ratkaisuna tällaisiin ongelmiin. Se on korkean suorituskyvyn omaava modulaariseen tehoelektroniikkaan perustuva laite, joka korjaa sähköverkossa olevia häiriöitä ja kompensoi jatkuvasti loistehoa.

PSC100 RPC:n tehoalue alkaa 100 kVA tehosta jatkuen aina 2000 kVA saakka ja sillä voidaan lieventää nopeista tehonmuutoksista, kuten hitsauslaitteista, valokaariuunista tai aurinkopaneelijärjestelmistä sähköverkolle aiheuttamia jännitteensyöttöongelmia. 

Tarvitsetko lisätietoa?

Loading documents

Muut varmennetun sähkönsyötön ratkaisut