Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Elintarviketeollisuuden varmennetun sähkönsyötön ratkaisut

Sähkönsyötön varmuus on tärkeää elintarvike- ja juomateollisuudessa

Automaatio-, valvonta- ja tietojärjestelmien lisääntyminen on mullistanut elintarvikkeiden valmistuksen ja pakkauksen. Muutos on seurausta tuottavuuden parantamisesta, mutta myös tiukentuneista elintarviketurvallisuuden vaatimuksista. Tuotantolaitosten suuri automaation määrä tekee niistä kuitenkin herkkiä sähkönsyötön häiriöille.

Laadukkaasta sähkönsyötöstä on muutosten myötä tullut ratkaisevan tärkeä liiketoiminnallinen tekijä. Elintarvike- ja juomateollisuuden yritysten on varmistettava sähkönsyöttönsä. Sähkökatkot ja jännitehäiriöt voivat laukaista tai vikaannuttaa tärkeitä laitteistoja. Tuotteiden pilaantumisesta ja tuotantokatkoksista johtuvat menetykset voivat olla merkittäviä.

ABB:llä on kattava valikoima sähkönsyötön varmistustuotteita, joiden UPS- ja hallintalaitteilla voidaan varmistaa elintarvikkeiden ja juomien tuotantolaitosten sähkönsyötön häiriöttömyys. ABB:n sähkönsyötön varmistusratkaisut takaavat, että laitoksen käyttöaste on paras mahdollinen, jotta elintarvikkeita ja juomia voidaan tuottaa ja toimittaa asiakkaille laadukkaasti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Tarvitsetko lisätietoa?

Ajankohtaista meillä ja maailmalla

Tarjontamme

Tuoreimmat uutiset

Asiakkaamme kertovat

Loading documents