Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Voit vaihtaa kielen tästä:

Power Value 11LI Up ja Pro

PowerValue 11LI Up ja PowerValue 11LI Pro takaavat erittäin laadukkaan suojauksen ja automaattisen jännitteen korjauksen pienitehoisille verkkolaitteille.

Näiden UPS-laitteiden valmistuksessa on hyödynnetty ABB:n laadukasta UPS-tuotteiden suunnittelua. Ne antavat täyden suojan ja mielenrauhan takaamalla, että kytketyt laitteet saavat aina puhdasta, säädettyä ja luotettavaa jännitettä.

Kummassakin UPS-laite mallissa  on useita samoja ominaisuuksia. Jos verkkosyöttö katkeaa, ne alkavat syöttää varatehoa 2–6 millisekunnissa. Lisäksi ne suodattavat syöttövirran häiriöt, kuten ylijännitteen, linjahäiriöt ja yliaallot. Jos tulon tehokerroin alkaa muuttua, kehittynyt suojausohjelmisto korjaa sen automaattisesti. Käyttö on helppoa plug and play-menetelmän ja helppokäyttöisen LCD-näytön ansiosta. Helposti vaihdettavilla integroiduilla akuilla on entistä pidempi varokäyntiaika. Kattava akkujenhallintapaketti ja puhallinjäähdytys takaavat, etteivät akut ylikuormitu, ylilataudu, syväpurkaudu tai ylikuumene.

Integroidun akkukäynnistysominaisuuden ansiosta UPS-laitteet voidaan tarvittaessa käynnistää akkukäytöllä. Sekä PowerValue 11LI Up että PowerValue 11LI Pro on saatavilla malleina, joiden teho on 600–2 000 VA.

Pieneen tehontarpeeseen soveltuva line-interaktiivinen PowerValue 11LI Up on ihanteellinen UPS kevyille  IT-sovelluksille. PowerValue 11LI Pro puolestaan on täydellinen ratkaisu pienitehoisiin verkkosovelluksiin esimerkiksi toimistojen palvelinhuoneissa, reitittimissä, työasemaryhmissä, kotiverkoissa, kassajärjestelmissä, verkkotallennuslaitteissa ja vastaavan teholuokan tarpeissa.

 

 

 

Tarvitsetko lisätietoa?

Tuotteet ja dokumentit