ABB statikus átkapcsoló család

 

40 évvel ezelőtt a Cyberex találmánya forradalmasította a teljesítményelosztást. Azóta a Cyberex több statikus átkapcsolót telepített, mint bármelyik más gyártó. Az ő tapasztalatai és az ügyfeleink igényeire építve lett kifejlesztve a SuperSwitch3.

Tervezése során a hibatűrés volt az egyik elsődleges szempont, ezért a SuperSwitch3 nem rendelkezik egyetlen olyan meghibásodási ponttal sem, ahol megszakadna a kritikusnak számító terhelés, vagy tápellátás. Az innovatív jelfeldolgozó rendszer az ABB által szabadalmaztatott átviteli algoritmussal párosítva biztosítja, hogy a legstabilabb tápellátás csatlakozzon a terheléshez minden időpillanatban. A robosztus kialakítás biztosítja a páratlan megbízhatóságot, a becsült 1,5 millió órás MTBDE üzemidő elérésével. A SuperSwitch3 különleges felépítése újradefiniálja a teljesítményelosztás megbízhatóságát egyedülálló felépítésével, könnyű használhatóságával, illetve szervízelhetőségével.

A Mission Critical (MC) és Zero Footprint (ZF) redundáns működést biztosít a két forrásból érkező, és egy közös kimenetre csatlakozó fogyasztók táplálásának segítségével. A Cyberex SuperSwitch3 digitális-statikus átkapcsoló és a Cyberex teljesítmény elosztó egység (PDU) integrálásával az MC és ZF biztosítja a legszélesebb lehetőségekkel bíró testreszabási változatokat a terhelés változásának követésére.

A Cyberwave ISS a világ első digitálisan vezérelt inverter/statikus átkapcsoló rendszere, amely az egyedi alkalmazásokra lett kifejlesztve, kombinálva a Cyberex által fémjelzett sokoldalú jelfeldolgozó rendszerrel, illetve az így kialakított robosztus felépítmény biztosítja a megbízható működést ipari alkalmazások számára.

Válasszon terméket:

Hírek, további információk a Teljesítményszabályozásról

További teljesítményszabályozással kapcsolatos ajánlatok

Select region / language