Elektromagnetische flowmeter van ABB

Procesbeheersing, incasso/MID*, vloeistoftransport en energiebesparing. Het zijn welbekende toepassingen waar een elektromagnetische flowmeter voor ingezet kan worden. Bij ABB draaien wij onze hand niet om voor zelfs de meest complexe flowmeting uitdagingen. Want wat uw gewenste toepassing ook is, het intelligente ontwerp en de geavanceerde technologie van ABB werkt harder en slimmer om uw activiteiten efficiënter en kosteneffectiever te maken.

Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment EMF-productlijnen die nauw zijn afgestemd op uw behoeften.

Nood aan assistentie?

Onze elektromagnetische flowmeters

De elektromagnetische flowmeters van ABB staan bekend om hun nauwkeurigheid, slimme technologie en geavanceerde functies. Wij beschikken over een breed aanbod aan elektromagnetische flowmeters voor diverse toepassingen in de industrie. Omdat geen industrie hetzelfde is, zijn onze flowmeters beschikbaar in verschillende groottes en materialen, waaronder kunststof, roestvrij staal en exotische legeringen. Zo kunnen wij u de elektromagnetische flowmeter aanbieden die het beste past bij uw proces. 

ABB heeft twee soorten elektromagnetische debietmeters in het assortiment, namelijk proces flowmeters en flowmeters voor (afval)water:

Al nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze elektromagnetische flowmeters? Bekijk dan onderstaande video’s  waarin we zowel onze procesindustrie flowmeters als onze water flowmeters voorstellen.

Production Selection Assistant-tool van ABB

Een elektromagnetische flowmeter kan voor een brede waaier aan toepassingen ingezet worden. Om uw selectieproces te vergemakkelijken, stellen wij onze Product Selection Assistant-tool voor flow ter beschikking. Met behulp van deze tool kunt u het ideale meetinstrument kiezen op basis van uw specifieke procesgegevens. Na het invoeren van parameters zoals het type vloeistof, de procescondities, de gewenste nauwkeurigheid, de leidingdiameter en de maximale druk en temperatuur ontdekt u met één klik welke flowmeter het beste aansluit bij uw behoeften. Zo bent u ontzorgd van het vooronderzoek en weet u welke richting uitgaan. 

Wist u dat ABB ook elektromagnetische flowmeters op maat fabriceert voor uw specifieke toepassing en procescondities? Niet volledig zeker of uw toepassing een standaard flowmeter vereist? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, onze technische experts adviseren u altijd graag!

Ability Verification voor elektromagnetische flowmeter

Nauwkeurige prestaties en voldoen aan de vereiste normen en specificaties: dit is wat een elektromagnetische flowmeter van ABB samen met onze Ability Verification software in huis heeft. Ability Verification zorgt voor een verificatie van meetinstrumenten van ABB, zoals de elektromagnetische flowmeter, waarbij de nauwkeurigheid van de meting wordt gecontroleerd en waar nodig aangepast. Dit is mogelijk door de actuele flowmetingen te vergelijken met de referentiestandaarden. Dankzij onze Ability Verification-service verhoogt u dus zowel de betrouwbaarheid als prestaties van uw meetinstrument. Bekijk hieronder alle voordelen.

ABB My Measurement Assistant

ABB Benelux biedt een uitgebreide ondersteuning aan - van inbedrijfstelling en probleemoplossing tot volledige levenscyclusdiensten voor al onze meetoplossingen, waaronder: debiet-, druk-, temperatuur- en niveaumetingen en de klepstandsteller. Op deze pagina (of via de app) kunt u de checklists voor de installatie, error-codes en bijbehorende definities, video’s & trainingen, reserveonderdelen en andere documentatie terugvinden. Ook kunt u direct meer informatie vinden over product in kwestie.

Neem vrijblijvend contact op

Of u nu op zoek bent naar een standaard elektromagnetische flowmeter of een op maat gemaakte oplossing, ABB beschikt over de expertise en ervaring om u de nodige technische ondersteuning te bieden. Wist u dat wij ook ondersteuning bieden bij de installatie en het onderhoud van onze elektromagnetische flowmeters? Zo blijft uw toestel optimaal presteren.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe onze flowmeters en andere meetinstrumenten de efficiëntie van uw processen kunnen verbeteren. Onze experts zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en te helpen bij het selecteren van de juiste elektromagnetische flowmeter voor uw specifieke toepassing.

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language