Zaventem, 26-02-2019

ABB op Indumation 2019

Digitale ABB maakt indruk

Op 6, 7 en 8 februari klokte de de vijfde editie van Indumation af op 9.076 professionele bezoekers, een stijging van 16% ten opzichte van vorige editie. Bovendien mocht de beurs nog eens 1.338 studenten uit de 3e graad technisch onderwijs verwelkomen.

Met zeven technologieroutes door 20.000 m² beursvloer konden bezoekers van Indumation proeven van de allernieuwste technologieën en innovaties. Op de stand van ABB werd er een breed gamma aan digitale oplossingen tentoongesteld.

Aanbod

Smart, Integrated & Connected Industry – Automation Next Level” was het thema van deze editie van Indumation. Als innoverende technologische marktleider, onderscheidde ABB zich tussen 220 exposanten door een breed gamma aan baanbrekende hard- en software oplossingen voor de maak- en procesindustrie – gaande van flexibele en schaalbare ABB Ability™ oplossingen zoals het 800xA systeem en Electrical Distribution Control System, tot connected services voor robots en smart sensoren voor de digitale aandrijving.

Indumation Learning Tour

Ook op Indumation 2019 organiseerden Agoria en Indumotion de Indumation Learning Tour, een educatieve ontdekkingsreis voor technische leerlingen. De leerlingen maken hands-on kennis met state-of-the-art productietechnologie die vandaag in de industrie gebruikt wordt. Dit initiatief kadert ook volledig in het TECH YOU concept van Agoria, waar jongeren geïnspireerd en geïnitieerd werden in de technologische wereld. 

ABB verwelkomde 8 scholen die aan de slag gingen met een opdracht over samenwerkende robots en experimenteerden met de YuMi robot op de stand.

Nocturne

Samen met B&R Industrial Automation werden klanten verwend met sushi, die door een chef ter plaatse bereid werd. Bezoekers konden ook genieten van een Omer biertje, waar ABB Freelance DCS trouwens de aansturing in de brouwzaal in goede banen leidt.

We blikken terug op een succesvolle editie van Indumation en bedanken bezoekers en organisatie voor een geslaagd event. Benieuwd op welke events ABB nog meer te vinden is dit jaar? Neem een kijkje in onze beurskalender

Bekijk de aankomende beurzen

Open beurskalender
Select region / language