ABB Ability™

Digitale oplossingen voor een veilige, intelligente en duurzame elektrificatie

Met ABB Ability™ oplossingen bent u verzekerd van een veiligere, intelligentere en duurzamere elektrische infrastructuur. De datagestuurde inzichten stellen u beter in staat de kosten te verlagen en het comfort en de efficiëntie te verhogen.

Met onze oplossingen kunt u de mogelijkheden van uw apparatuur volledig benutten door snel en eenvoudig nieuwe, innovatieve functies en functionaliteit toe te voegen.


ABB Support Portal


Technische ondersteuning nodig, of een antwoord op vragen over prijzen, voorraden, levertijden, orders en meer?

Bezoek ABB online Support Portal

Spreek met onze ABB Ability™ expert


Ed van Minnen

Product Marketing Specialist
ABB Ability™ Digital Solutions

Tel.: +31 6 2945 8019
E-mail: ed.van-minnen@nl.abb.com

Bekijk hier hoe onze oplossingen de krachtige drijfveer zijn voor digitale transformatie

Kies uw werkveld

 

Hoe onze oplossingen de manier waarop u werkt veranderenDe kracht van samenwerking

De ABB Connect Partner Hub is een dynamisch nieuw platform waarmee u rechtstreeks met andere professionals kunt netwerken. Zo kunt u bijvoorbeeld real-time geïntegreerde elektrificatieprojecten opzetten. Maatwerktraining, projectontwerp, aankoop en bediening – de Partner Hub maakt het eenvoudig om meerwaarde te realiseren door samenwerking in een online omgeving die op uw specifieke doelstellingen en activiteiten is afgestemd.


Digitaal ecosystem van partners

Ons ecosysteem van partners groeit en sluit aan op ABB’s digitale strategieën om meerwaarde voor klanten te creëren. Met de groeiende behoeften van klanten, neemt ook ABB’s systeem van digitale partners toe. We zijn op zoek naar samenwerking met toonaangevende bedrijven op het gebied van technologie, advies (ontwikkeling), interoperabiliteit en connectiviteit om gezamenlijk de grootste uitdagingen van onze klanten op te lossen.

ABB Ability Marketplace™

Uw online portal en one-stop-shop voor softwarediensten voor digitale industrieën. Met cloud-gebaseerde toepassingen en rapportages, web en downloadbare apps en tools, remote servicediensten en nog veel meer. Via ABB Ability MarketplaceTM heeft u toegang tot het uniforme, brancheoverschrijdende digitale portfolio van ABB. Met meer dan 210 oplossingen voor energiebedrijven, industrie, transport en infrastructuur.Highlights en referentieprojecten

Meer informatie

Leer meer over ABB Ability™ [EN]

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language