Комфортен живот

Повече време за важните неща в живота

Ежедневен комфорт. Започнете деня си по перфектния начин с нашите решения за Умен дом. Умните технологии леко приглушават светлината, като в същото време щорите се открехват, за да пропуснат първите слънчеви лъчи в спалнята. Докато отивате към банята, детекторите за движение осветяват пътя към душа, а термостатите се грижат банята да е приятно затоплена. Разгледайте нашата пълна гама решения за Умен дом, които ви осигуряват пълен комфорт и релаксация.

abb-smarter-home-comfort-comfort-scences-292x195px_new

Сцени на комфорт

Без значение дали смятате да прекарате спокойна вечер пред телевизора, или пък ще имате гости. С едно натискане на бутон вашият персонализиран умен дом ще ви осигури оптимален комфорт и удоволствие. Нашите системи за Умен дом ви позволяват да проектирате индивидуални сцени от живота, които да отговарят на вашите лични желания.

» Научете повече за нашите умни решения  

abb-smarter-home-comfort-light-control-hue-292x195px_new

Лампи Philips Hue LED

Перфектно осветление. Интегрирането на лампи Philips LED в нашата система за домашна автоматизация ви позволява да дадете на всяка стая индивидуално осветление. Като бонус, те се грижат за околната среда и за портфейла ви

» Научете повече за нашите умни решения  

abb-smarter-home-comfort-light-control-292x195px_new
 

Контрол на осветлението

Автоматично регулиране на осветлението според настроението или времето на деня. Четене на дивана, готвене, събиране на масата за вечеря - има безброй различни сценарии във вашия дом и с нашия контрол на осветлението за Умен дом можете да създадете различни схеми на осветление по всяко време, според случая.

» Научете повече за нашите умни решения  

 

abb-smarter-home-comfort-heating-ventilation-292x195px_new

Отопление и климатизация

Радиатор, който автоматично знае когато в хола стане твърде студено - това е реалност с нашите устройства за Умен дом. Те ви позволяват лесно да отоплявате или охлаждате дома си. Могат също така да научат навиците ви и да нагласят дома ви според ваш вкус. Всичко може да се контролира чрез вашия смартфон или нашите панели за Умен дом.

» Научете повече за нашите умни решения 

 

 

abb-smarter-home-comfort-door-comunication-292x195px_new

Домофонна система

Кой звъни на вратата? Ако използвате нашата система за входна врата, вече знаете отговора. Със системата за входна врата ABB-Welcome, винаги имате контрол над входната си врата, независимо къде сте, директно от телефона си.

» Научете повече за нашите умни решения 

abb-smarter-home-comfort-blinds-292x195px_new

Управление на щори

Ярка светлина за добро настроение или подходящо осветление за четене на книга или гледане на филм. Това може да се регулира автоматично, ако интегрирате нашите решения за управление на щори във вашия Умен дом, което ви улеснява да се съсредоточите върху релаксацията и удоволствието да сте в дома си.

» Научете повече за нашите умни решения 

 

abb-smarter-home-comfort-multimedia-292x195px_new 

Мултимедия

Музиката ви прави щастливи. Събудете се с любимата си песен сутрин, слушайте релаксиращи звуци в банята или пуснете лека музика по време на приятното събиране около масата за вечеря. Нашите решения за Умен дом предлагат функциите на информационно -развлекателен център и позволяват интегрирането на компоненти от други водещи компании като Sonos. Свързването на безжичната домашна озвучителна система на Sonos към системата за домашна автоматизация на АББ издига аудиосистемата в много стаи на съвсем ново ниво на удобство. И разбира се, всичко може да се контролира с едно докосване, отдалеч или от уютния ви фотьойл.

» Научете повече за нашите умни решения 

abb-smarter-home-comfort-voice-control-292x195px_new
 

Гласов контрол


Говорете на дома си и контролирайте например лампите, щорите и термостата, или пък пуснете любимата си музика. Просто кажете „Алекса, изключи лампата на тавана“ и тя ще изпълни вашата команда.

» Научете повече за нашите умни решения 

Защо АББ?

Нашите интелигентни и свързани решения позволяват на клиентите ни да правят повече с по-малко. Сега е по-лесно от всякога да контролирате сърцето на дома си чрез продуктите на АББ - само с едно докосване, отдалеч или от уютния ви фотьойл.

Открийте повече

Услуи и инструменти

  • Свържете се с нас

    Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем с Вас

    Връзка с нас
или се свържете с Вашия локален партньор чрез ABB Find
Select region / language