Умен дом - Системи за сигурност

Технологията на АББ за умен дом ви дава сигурност и безопасност у дома

Вашият дом е вашата крепост и една от най-големите инвестиции в живота ви. Затова е основен приоритет да го поддържате сигурен и безопасен. Благодарение на нашите решения за сигурност, можете да вдигнете коефициента за интелигентност да дома си и той да стане по-безопасен.


abb-smarter-home-security-door-communication-292x195px_new

Домофонна система

Умната домофонна система е най-важната част от един умен дом. Тя не само ще ви позволи да влизате и излизате свободно, но и ще следи кой е пред дома ви, когато ви няма. С домофонната системат ABB-Welcome, винаги имате контрол над входната си врата, независимо къде сте, директно от телефона си. Нашата продуктова гама ви позволява да отключвате вратата си с едно натискане, а благодарение на нашите камери можете дори да пуснете вкъщи правилните хора. 

» Научете повече за нашите умни решения abb-smarter-home-security-weather-monitoring-292x195px_new

Наблюдение на времето

Ако можете да разчитате на едно нещо, то е, че на прогнозата за времето не може да се разчита. С нашата метеорологична станция, няма нужда да следите за времето. Можете да гледате отвътре какво се случва навън и нашата метеорологична станция ще свърши останалото. Щорите могат да се вдигнат, ако се задава буря, или да се настроят спрямо външната температура. Дори отоплението може да се настрои спрямо атмосферните условия. Разбира се, всички данни могат да бъдат следени от вашето смарт устройство. 

» Научете повече за нашите умни решения abb-smarter-home-security-presence-simulation-292x195px_new

Симулация на присъствие

Искате да се уверите, че домът ви е защитен, докато ви няма? Симулирайте присъствие с нашите решения за умен дом и тръгнете от къщи спокойни. Лесно можете да създавате сценарии, които да карат дома ви да изглежда обитаван. Щорите се вдигат на сутринта, вечерта се пускат лампите и телевизорът се включва и изключва - възможностите са почти безгранични.

» Научете повече за нашите умни решения 

abb-smarter-home-security-movement-detection-292x195px_new

Детектори за движение

Детекторите за движение са обичайна част от повечето умни домове и домашни системи за сигурност. Ако инсталирате нашите умни детектори за движение, сякаш давате на дома си собствени очи и уши. Нашата широка гама продукти ще ви даде усещане за сигурност и вътре, и навън.

» Научете повече за нашите умни решения 

 

abb-smarter-home-security-panic-switch-292x195px_new

Паник сцена

Представете си, че се събуждате посред нощ от странен шум. Няма нужда да се страхувате, ако сте инсталирали нашия паник ключ. С едно докосване на паник ключа вашата къща и двор ще бъдат огряни от ярка светлина. Това е лесен начин да се отървете от неканени гости.

» Научете повече за нашите умни решения 

 

abb-smarter-home-security-overvoltage-protection-292x195px_new
 

Защита срещу пренапрежение

„Умен“ не се отнася само за свързаността на устройствата. Още по-умно е, ако можете да се погрижите за защитата на вашите домашни устройства, като телевизор, хладилник или компютър. Нашите продукти защитават не само срещу имуществени щети и загуба на данни, но и срещу възможни пожари и наранявания.

» Научете повече за нашите умни решения 

abb-smarter-home-security-window-monitoring-292x195px_new

Наблюдение на прозорците

Вие вече защитавате входната си врата от крадци. Ами прозорците? Това също е често използвано място за достъп. Много е важно да ги направите по-сигурни. Сензорите за прозорци следят текущото положение на дръжката на прозореца и ви информират веднага, ако има промяна.

» Научете повече за нашите умни решения  

Smarter Home_Security_ABB_intrusion_detection

Детектори за неоторизиран достъп

Сигурността на вашия дом е много повече от защита на имуществото. Важно е също така да се чувствате в безопасност когато сте у дома или навън. Вие и близките ви можете спокойно да вършите ежедневните си дела, знаейки, че не трябва да се притеснявате от неоторизирани натрапници или опасни злополуки, като пожар или наводнение. Нашата алармена система за неоторизиран достъп ABB-secure@home предпазва дома и семейството ви по всяко време на денонощието.

» Научете повече за нашите умни решения  

 

 

Защо АББ?

Безопасността е приоритет за АББ. Нашите продукти и решения защитават хората и оборудването в домове, офиси, заводи и съоръжения. Ние пазим всички, от деца до работници.

Открийте повече

Услуги и инструменти

  • Свържете се с нас

    Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем с Вас

    Връзка с нас
или се свържете с Вашия локален партньор чрез ABB Find
Select region / language