Да живеете, както пожелаете

Нашата широка гама от решения ви предлага правилният избор на продукти, за да направите живота си по-лесен и по-безопасен.

Независимо дали се премествате в ново жилище, построили сте нова къща или правите обновяване. Ние предлагаме различни системи, които ще ви помогнат да направите дома си по-удобен, ценен и умен.

Дизайн

Ключове и контакти

Дизайн за вашия интериор

Открийте широката гама от дизайни, цветове, покрития и функции и намерете най -добрите решения с иновативна технология. Нека модерните ключове за осветление подчертаят индивидуалния дизайн на вашето жизнено пространство.

» Научете повече за нашите умни решения 

 

Нашите системи

ABB free@home

Правим домашната автоматизация по-лесна от всякога

ABB-free@home® е пригодена специално за изискванията на умните жилищни сгради и е идеална както за нови сгради, така и за проекти за обновяване. Щори, осветление, отопление, климатизация или домофон - всичко се контролира лесно и може да се регулира според вашите лични изисквания. Функциите могат да се прилагат както индивидуално, така и в комбинация с други. Това означава, че можете да определите типа и броя на функциите, които искате да контролирате интелигентно в бъдеще. Имате възможност да монтирате желаните функции на по-късен етап.

» Научете повече за нашите умни решения 

 

ABB i-bus® KNX


Вашият дом говори на език. Вашият език.

ABB i-bus® KNX е особено подходяща като решение за ново строителство, в което може да бъде инсталирана високопроизводителна, готова за бъдещето и разширяема система. Като глобален стандарт, ABB i-bus® KNX е особено гъвкава: Системата предлага постоянно нарастващо разнообразие от модули и така може да се разширява без ограничения. Всички функции също могат да бъдат адаптирани на по-късен етап.

» Научете повече за нашите умни решения 

 

ABB Welcome

Вашият умен портиер за безопасен дом.

При все, че нашата домофонна система е налична и като индивидуално решение, тя може да се комбинира гъвкаво с ABB-free@home® или ABB i-bus® KNX. Разнообразните вътрешни и външни решения осигуряват повее безопасност и комфорт около вратата на вашата къща.

» Научете повече за нашите умни решения

 

Открийте повече

Услуги и инструменти

  • Свържете се с нас

    Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем с Вас

    Връзка с нас
или се свържете с Вашия локален партньор чрез ABB Find
Select region / language