Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Learn more

Да живеете, както пожелаете

Нашата широка гама от решения ви предлага правилният избор на продукти, за да направите живота си по-лесен и по-безопасен.

Независимо дали се премествате в ново жилище, построили сте нова къща или правите обновяване. Ние предлагаме различни системи, които ще ви помогнат да направите дома си по-удобен, ценен и умен.

Дизайн

Ключове и контакти

Дизайн за вашия интериор

Открийте широката гама от дизайни, цветове, покрития и функции и намерете най -добрите решения с иновативна технология. Нека модерните ключове за осветление подчертаят индивидуалния дизайн на вашето жизнено пространство.

» Научете повече за нашите умни решения 

 

Нашите системи

ABB free@home

Правим домашната автоматизация по-лесна от всякога

ABB-free@home® е пригодена специално за изискванията на умните жилищни сгради и е идеална както за нови сгради, така и за проекти за обновяване. Щори, осветление, отопление, климатизация или домофон - всичко се контролира лесно и може да се регулира според вашите лични изисквания. Функциите могат да се прилагат както индивидуално, така и в комбинация с други. Това означава, че можете да определите типа и броя на функциите, които искате да контролирате интелигентно в бъдеще. Имате възможност да монтирате желаните функции на по-късен етап.

» Научете повече за нашите умни решения 

 

ABB i-bus® KNX


Вашият дом говори на език. Вашият език.

ABB i-bus® KNX е особено подходяща като решение за ново строителство, в което може да бъде инсталирана високопроизводителна, готова за бъдещето и разширяема система. Като глобален стандарт, ABB i-bus® KNX е особено гъвкава: Системата предлага постоянно нарастващо разнообразие от модули и така може да се разширява без ограничения. Всички функции също могат да бъдат адаптирани на по-късен етап.

» Научете повече за нашите умни решения 

 

ABB Welcome

Вашият умен портиер за безопасен дом.

При все, че нашата домофонна система е налична и като индивидуално решение, тя може да се комбинира гъвкаво с ABB-free@home® или ABB i-bus® KNX. Разнообразните вътрешни и външни решения осигуряват повее безопасност и комфорт около вратата на вашата къща.

» Научете повече за нашите умни решения

 

Открийте повече

Услуги и инструменти

  • Свържете се с нас

    Изпратете вашето запитване и ние ще се свържем с Вас

    Връзка с нас
или се свържете с Вашия локален партньор чрез ABB Find

RSS новини oт АББ

Следвайте ни в социалните мрежи

LinkedIn YouTube