Busch-tacteo® KNX-sensor van ABB

Hoogwaardig glazen KNX-bedieningselement in maar liefst dertien verschillende moderne kleuren


De Busch-tacteo® KNX-sensor van ABB is een individueel instelbaar bedieningselement voor intelligent gebouwbeheer van luxe hotels, publieke gebouwen en hoogwaardige woongebouwen. Hierdoor is elke sensor uniek in ontwerp en functie.

Architectuur en interieurontwerp


Creëer waar ook ter wereld een buitengewone omgeving met maximale functionaliteit en een persoonlijk tintje.

Huiskamer


Uw huis is net zo uniek als de mensen die er wonen. Hier zijn eersteklas kwaliteit en een modern ontwerp essentieel.

Voordelen voor u

Individueel instelbaar

Gebruik de Busch-tacteo® -configurator van ABB om uw eigen persoonlijke KNX-sensor te ontwerpen, volledig afgestemd op uw wensen. U bepaalt het ontwerp, de functies, de iconen en de tekst, en kiest de behuizing en de kleur van de knoppen. Stel uw eigen sensor samen en bestel hem rechtstreeks bij uw groothandel.

Intuïtieve bediening

De capacitieve glazen KNX-sensors reageren contactloos. Als u de sensor met uw hand benadert, gaat de statusverlichting aan. Als u echter de sensor met uw hele handpalm aanraakt, wordt er een voorgeprogrammeerde functie geactiveerd. Uiteraard is het uitgebreid geteste kleurenconcept volledig geïntegreerd.

Plat & anti-diefstal

De extra platte, kaderloze KNX-sensor is slechts 9,5 mm dik en raakt de muur nauwelijks , waardoor hij harmonieus in elk wandontwerp past. De verwijderingsbescherming, die de KNX-sensor beschermt tegen diefstal, biedt een aangenaam gevoel van veiligheid.

Toegangsbeheer voor hotels

Het Busch-tacteo® KNX-assortiment biedt ook veilig toegangsbeheer voor in de Horeca. Bijzonder praktisch: de sensor voert alle beheertaken van een hotel uit. U kun dit aansturen vanuit een centraal punt, bijvoorbeeld de receptie.

Waar te koop

Op maat voor u

Naast de bestaande configuratie heeft u nu de mogelijkheid om de ABB tacteo® bedieningselementen individueel te configureren. Dat betekent dat u het bedieningselement naar eigen wens kunt indelen. U bepaalt welke functionaliteit achter iedere positie zit en kunt de ‘knoppen’ voorzien van teksten, iconen en logo’s. Er is standaard ruimte voor maximaal drie extra logo's, pictogrammen en tekstvelden per positie. Met een keuze uit het ruime assortiment glaskleuren past de ABB tacteo® perfect in uw interieur. Dit is het eerste KNX-bedieningselement dat zich naadloos voegt naar uw identiteit.


ABB tacteo customizing examples

Eenvoudig op maat maken

Om uw persoonlijke ABB tacteo® te ontwerpen volgt u onderstaande stappen in onze  ABB tacteo® configurator 
abb-tacteo_premium-configuration-process NL

Productassortiment

Toepassingen en functies

KNX-sensor


De hoge-kwaliteitssensor gemaakt van trendy glas is beschikbaar in zwart of wit. De capacitieve gebruikersinterface biedt nagenoeg ongelimiteerde mogelijkheden voor intelligente gebouwnetwerken; alle functies zoals verwarming, rolluiken, verlichting of comfortscènes kunnen aangestuurd worden om comfortabele alledaagse omstandigheden te creëren.

KNX-thermostaat


De regelaar voor de kamertemperatuur zorgt voor de perfecte aangename atmosfeer in uw huis. Hij stuurt niet alleen de temperatuur aan, maar, indien gewenst, ook de ventilatie. De KNX-thermostaat is bijzonder eenvoudig te bedienen dankzij het intuïtieve bedieningspaneel.

Toegangsbeheer voor hotels


Of het nu gaat om hotels, vakantieparken of appartementen, de Busch-tacteo® KNX-sensor van ABB biedt individuele en flexibele oplossingen die toegangsbeheer via een centraal controlesysteem een stuk eenvoudiger, veiliger en economischer maken.

Kamerbeheer voor hotels


Het Busch-tacteo® KNX-beheersysteem voor gastenverblijven biedt alle nodige functies om het verblijf van uw gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Met de contactloze kaartlezer hebben uw gasten eenvoudig toegang tot hun kamers. Met de kaart in de kaartlezer kunnen het licht, de temperatuur en de rolluiken van de kamer centraal en intuïtief aangestuurd worden.

Standaard bedieningselementen en toestelgroottes

De bedieningselementen van de Busch-tacteo® KNX-sensor van ABB zijn beschikbaar in verschillende maten voor verschillende installatiestandaarden. Het aantal functies varieert naargelang uw individuele wensen. Hoe groter het bedieningspaneel, hoe meer iconen en functies erin verwerkt kunnen worden.
86 mm x 86 mm
157 mm x 86 mm
86 mm x 157 mm

Overzcht van kleuren

Glas Wit
Glas Zwart
Glas Koraal
Glas Zon
Glas Oceaan
Glas Oester
Glas Purper
Glas Avocado
Glas Steen
Glas Wolk
Glas Zand
Glas Roos
Glas Mokka

Technische details

Brochure

Meer informatie

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language