Rešenja za pametan dom

Dizajnirano da vam život učini jednostavnijim

Zamislite već danas najbolje u domenu udobnosti, bezbednosti, dizajna i energetske efikasnosti za pametni dom sutrašnjice. ABB AbilityTM to može sa lakoćom uneti u bilo koju stambenu zgradu. Sve funkcije koje se mogu kontrolisati, poput roletni, osvetljenja, grejanja, klimatizacije ili interfona, osmišljene su da bi svakodnevicu učinile jednostavnijom i pametnijom. Upravljanje srcem doma može se izvršiti pritiskom na taster iz daljine ili iz udobnosti vaše fotelje.

 

Otkrijte naša rešenja za pametan dom

Svaki pametni dom je jedinstven, baš kao što ste i vi. Stoga vam nudimo niz različitih rešenja i sistema po merama vaših zahteva. Ova brošura pruža vam pregled mogućnosti da vaš dom učinite pametnijim.

Preuzmite brošuru

Pametan dom - PričeVaše 3D iskustvo pametnog doma

Zamislite već danas najbolje u domenu udobnosti, bezbednosti, dizajna i energetske efikasnosti za sutrašnji pametni dom. Sve funkcije koje se mogu kontrolisati, poput roletni, osvetljenja, grejanja, klimatizacije ili interfona, osmišljene su da bi svakodnevicu učinile jednostavnijom i pametnijom.

Otkrijte naš portfolio proizvoda posetom 3D pametnog doma i uživajte u okruženju virtualne stvarnosti. 

» Saznajte višeRešenja za pametan dom - stvorena za vas

Pametnija rešenja za dom mogu pozitivno uticati na vaš svakodnevni život i učiniti ga sigurnijim i lakšim. Stoga nudimo rešenja koja savršeno odgovaraju vašem domu i vašim zahtevima.

» Saznajte višeZašto ABB?

Verujemo u sutra u kom s manje možemo učiniti više. Verujemo u održivo upravljanje svetom. S našom tehnologijom sutra je ovde. Proizvodimo proizvode koji su pametniji, sigurniji i pouzdaniji, za svakoga.

Usluge & Alati

  • Contact us

    Submit your inquiry and we will contact you

    Contact us
Select region / language