Lev säkert

Smartare hemteknik för ett säkert och tryggt hem

Ditt hem är din trygga plats och en av de största investeringarna du någonsin kommer att göra. Där är säkerhet och trygghet prioritet. Tack vare våra säkerhetslösningar för smarta hem gör du ditt hem smartare och säkrare.

abb-smarter-home-security-door-communication-292x195px_new

System för porttelefoni

Ett smart passersystem är den viktigaste delen i ett smart hem. Det låter dig inte bara komma och gå som du vill utan ser också vem som är utanför ditt hem när du är borta. Med porttelefoni systemet ABB-Welcome har du alltid kontroll över din ytterdörr, var du än befinner dig, direkt från din smartphone. Med våra produkter kan du till exempel låsa upp dörrarna med en knapptryckning och tack vare våra kameramoduler kan du även släppa in rätt personer.

Vårt erbjudande porttelefoni

abb-smarter-home-security-weather-monitoring-292x195px_new

Väder

Om det är något du kan lita på så är det att vädret är oförutsägbart. Med vår väderstation behöver du inte hålla koll på vädret. Du kan bara stanna kvar inomhus och väderstationen sköter resten. Solskydden hissas upp när en storm kommer eller kan ställas in efter utomhustemperaturen. Till och med värmen kan justeras efter väderförhållandena och all data visas på dina smarta enhet.

Funktioner ABB Free@home

abb-smarter-home-security-presence-simulation-292x195px_new

Närvarosimulering

Vill du vara säker på att ditt hem är skyddat när du är borta? Simulera att du är hemma med våra smarta hemlösningar och lämna hemmet utan att behöva oroa dig. Du kan enkelt skapa scenarion som får det att verka som om du är hemma. Solskydden hissas upp på morgonen, lamporna tänds på kvällen och tv:n slås på och av – möjligheterna är i stort sett obegränsade.

Funktioner ABB Free@home

abb-smarter-home-security-movement-detection-292x195px_new

Rörelsedetektering

Rörelsedetektorer är en vanlig del av de flesta smarta hem och säkerhetssystem för hem. Att installera våra smarta rörelsedetektorer är som att ge ditt hem ögon och öron. Vårt breda utbud av produkter ger dig en känsla av säkerhet både inne och ute. 

Vårt erbjudande rörelsevakter och närvarodetektorer
Funktioner ABB Free@home

abb-smarter-home-security-panic-switch-292x195px_new

”Panik”-scenario

Föreställ dig att du vaknar mitt i natten av ett ovanligt ljud. Du behöver inte vara rädd om du har installerat vår panikbrytare. Tryck bara på panikbrytaren och huset och trädgården badar i ett bländande ljus. Ett bra sätt att bli av med ovälkomna gäster. 

Funktioner ABB Free@home


abb-smarter-home-security-overvoltage-protection-292x195px_new

Överspänningsskydd

Smart gäller inte bara möjligheten att koppla ihop enheter. Det är ännu smartare att även skydda enheter i hemmet som tv, kylskåp eller dator. Våra produkter skyddar inte bara mot skador på egendom och dataförluster, utan även mot möjliga bränder och personskador. 

Vårt erbjudande normprodukter

abb-smarter-home-security-window-monitoring-292x195px_new

Övervakning av fönster

Du skyddar redan ytterdörren mot inbrott. Har du tänkt på fönstren? De är också en vanlig väg in i fastigheten. Därför är det mycket viktigt att göra dem säkra. Fönstersensorerna övervakar fönsterhandtagets aktuella läge och meddelar dig omedelbart om det ändras.

Funktioner ABB Free@home

Varför ABB?

ABB prioriterar säkerhet. Våra produkter och lösningar skyddar människor och utrustning i hem, kontor, industrier och hos kraftbolag. Vi gör vårt bästa för att skydda alla.

Fler smarta lösningar för ditt hem

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language