Ett bekvämt liv

Mer tid för det viktiga i livet

Starta dagen perfekt med våra lösningar för smarta hem. Smart teknik dimrar ljuset något och samtidigt öppnas solskydden lite för att släppa in de första solstrålarna i sovrummet. På din väg till badrummet gör rörelsedetektorer att lampor tänder upp vägen till duschen och rumstermostater ser till att badrummet är behagligt varmt. Utforska hela vårt sortiment av lösningar för smarta hem för maximal komfort och avslappning.

abb-smarter-home-comfort-comfort-scences-292x195px_new

Komfortscenarier

Det spelar ingen roll om du planerar en mysig kväll framför tv:n eller förbereder dig på att få gäster. Du behöver bara trycka på en knapp så ser ditt anpassade smarta hem till att ge dig optimal komfort och njutning. Med våra smarta hemsystem kan du utforma särskilda scenarion som passar dina vanor.

Funktioner ABB-free@home

abb-smarter-home-comfort-light-control-hue-292x195px_new

Philips Hue LED-lampor

Perfekt belysning. Genom att integrera Philips Hue LED-lampor i våra hemautomationssystem kan dina rum få en egen personlig belysning som bidrar till stämningen. Och som en extra bonus är de snälla mot miljön och din plånbok.

Busch radio-controlled dimmer ZigBee Light Link
Funktioner ABB-free@home

abb-smarter-home-comfort-light-control-292x195px_new

Belysning

Belysningen kan justeras automatiskt, efter humör eller tidpunkt på dagen. Sitta och läsa i soffan, laga mat eller äta middag med vännerna i köket – det finns många olika scenarion i hemmet. Med vår belysningsstyrning för smarta hem kan du skapa olika ljussättningar som passar för just det tillfället.

Vårt erbjudande dimrar
Funktioner ABB-free@home

abb-smarter-home-comfort-heating-ventilation-292x195px_new

Värme och luftkonditionering

Ett värmesystem som automatiskt vet när det är för kallt i vardagsrummet – det har blivit möjligt med våra enheter för smarta hem. De gör det enkelt att justera värme eller kyla i ditt hem. De lär sig dina vanor och anpassa ditt hem efter dig. Allt kan styras via din smartphone eller med våra paneler för smarta hem.

Vårt erbjudande rums- och golvtermostater
Funktioner ABB-free@home

 

abb-smarter-home-comfort-door-comunication-292x195px_new

System för porttelefoni

Vem är det som ringer på? Om du använder vårt system för porttelefoni vet du vem som kommer innan du öppnar. Med systemet ABB-Welcome behåller du alltid kontrollen över din ytterdörr, var du än befinner dig, direkt från din smartphone.

Vårt erbjudande porttelefoni

abb-smarter-home-comfort-blinds-292x195px_new

Solskydd

Starkt ljus för bra stämning eller rätt ljusförhållanden när du läser en bok eller tittar på film. Det här kan regleras automatiskt om du integrerar våra jalusihanteringslösningar i ditt smarta hem vilket gör det enklare för dig att slappna av och njuta av att vara hemma. 

Vårt erbjudande solskydd [en]
Funktioner ABB-free@home

abb-smarter-home-comfort-multimedia-292x195px_new

Multimedia

Musik gör dig glad. Vakna till din favoritlåt, lyssna på avslappnande ljud i badrummet eller spela stämningsmusik vid en trevlig kväll med vännerna vid middagsbordet. Våra smarta hemlösningar ger dig funktionerna i ett infotainment- och underhållningscenter och gör att du kan integrera komponenter från andra ledande företag som Sonos. Genom att koppla Sonos trådlösa ljudsystem till ABB:s hemautomationssystem så blir det smidigare att ha ljud i alla rum. Och givetvis kan allt styras med en knapptryckning på avstånd eller från fåtöljen.

Vårt erbjudande audiosystem
Funktioner ABB-free@home

abb-smarter-home-comfort-voice-control-292x195px_new

Röststyrning

Använd rösten och styr till exempel lampor, jalusier och termostater eller för att spela din favoritmusik. Säg bara ”Alexa, slå på taklampan” så utförs ditt kommando. 

Funktioner ABB-free@home

Varför ABB?

Våra smarta och uppkopplade lösningar hjälper dig att åstadkomma mer med mindre. Att styra hemmets hjärta med ABB:s produkter är smidigare än någonsin. Det gör du med en knapptryckning på avstånd eller från fåtöljen.

Fler smarta lösningar för ditt hem

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language