AC 800M-eA:n uudet ominaisuudet

ABB julkaisi äskettäin AC 800M-eA -prosessinohjaintuoteperheen version 6 ja siihen liittyvän Compact Control Builder M -suunnittelutyökalun. Julkaisuun sisältyy useita parannettuja ja päivitettyjä ominaisuuksia, jotka nopeuttavat tiedonsiirtoa ja parantavat järjestelmäintegraatiota ja suorituskykyä.

Tarvitsetko lisätietoa?

Windows 7- ja Windows 8 -tuki

Versio 6.0 tukee Windows 8.1- ja Windows Server 2012 R2 -käyttöjärjestelmiä. Sitä voidaan käyttää myös 64-bittisen Windows 7 SP1:n ja Server 2008 R2 SP1:n kanssa. ABB:n uusi käynnistysvalikko on käytössä Windows 8.1 -käyttöjärjestelmässä ja näkyy näytössä ABB-tuotteen Windows 7 -tyylisenä käynnistysvalikkona.

Entistä parempi tietoturva

Versiossa on oletuksena Windowsin käyttäjätilien valvonta. Asentamiseen ja asetusten määrittämiseen vaaditaan järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, kun taas tavalliseen käyttöön riittävät vakiokäyttäjän oikeudet. Turvallinen käyttö edellyttää kuitenkin aina käyttöoikeuksien tarkistusta. 

Versio 6.0 on yhteensopiva Microsoft Windows DEP:n (tietojen suorittamisen estäminen) kanssa. Tietojen suorittamisen estäminen on suojausominaisuus, joka estää haittaohjelmien suorittamisen. Haittaohjelmat ovat tyypillisesti puskurin ylivuotohyökkäyksiä, jotka tallentavat ohjeita muistiin. Kaikissa suoritustiedostoissa on digitaalinen allekirjoitus ja ABB:n tuotemerkki- ja copyright-tiedot.

Useita Soft Controller -ohjaimia

Samassa tietokoneessa voi olla käynnissä jopa 25 Soft Controller -ohjainta. Ohjainten välinen IAC-vertaistiedonsiirto tulee käyttöön automaattisesti.

Ethernet-pohjainen Satt-IO-liityntä (evoluutio)

SattCon 200-, SattLine 200-, AC 210- AC 250- ja AC 800C -järjestelmien evoluutio: Uusi 200-AENTR -sovitin liittää S200 I/O:n AC 800M -ohjaimiin Ethernetin kautta. Sisäänrakennettu Ethernet-kytkin mahdollistaa usean 200-AENTR-sovittimen ketjuttamisen ilman ulkoista kytkintä.

Uusi ohjain- ja tiedonsiirtolaitteisto

Ohjauskaavioeditorin graafisten liitäntöjen automaattista reititystä on parannettu. AC 800M -ohjaimen ja OPC Server -palvelimen välinen MMS-tiedonsiirto on optimoitu tavoitteena nopeampi tiedonsiirto ja ohjaimen vähäisempi kuormittuminen.

Ohjainten fyysisesti erotettu redundanssi

Uusi BC820-redundanssimoduuli mahdollistaa ohjainten asentamisen jopa 200 metrin päähän toisistaan, jotta laitteet voidaan erottaa toisistaan fyysisesti ja järjestelmä suojata näin paremmin tulipalon, vesivahingon ja missiilien varalta. BC820-moduulien välinen yhteys koostuu sähköisestä ja optisesta yhteydestä. BC820-moduulia voidaan käyttää yhdessä PM862- ja PM866-yksiköiden kanssa.

Uudet liitäntäkirjastot

Järjestelmään on lisätty uusi laitekirjasto tukemaan ABB:n UMC100-yleismoottorinohjainta CI871-PROFINET IO -kortin kautta.

Pyydä uusimmat julkaisutiedot paikalliselta ABB Essential Automation -edustajalta.

Katso myös

Select region / language