Siirtyminen hajautetusta Yokogawa-ohjausjärjestelmästä ABB:n 800xA-järjestelmään

ABB:n ratkaisut ja asiantuntemus auttavat toteuttamaan niin pelkkien konsolien kuin koko Centum-järjestelmän korvaamisen 800xA-järjestelmällä kustannustehokkaasti ja turvallisesti.

Nykyiset automaatiojärjestelmät ovat rakentuneet pitkän ajan kuluessa. Elinkaarensa eri vaiheissa olevat ja eri ominaisuuksilla varustetut automaatiojärjestelmän osat lisäävät riskejä tarpeettomasti, ja tuotannon pitäminen käynnissä voi olla kallista.

Yokogawa-ohjausjärjestelmän kehittäminen liiketoiminnan vaatimuksia vastaavaksi ei ole koskaan helppoa, mutta sen ei tarvitse olla myöskään kohtuuttoman vaikeaa. 

Kun hajautetun ohjausjärjestelmän ja ohjelmoitavien logiikkaohjainten kerrokset konsolidoidaan yhteen käyttöliittymään, saadaan täysin yhtenäinen 800xA-pohjainen operaattoriympäristö. Tämä on mahdollista ABB:n vaiheittaisen evoluutioprosessin avulla. Prosessi sopii sekä vanhojen ABB-järjestelmien että muiden valmistajien hajautettujen ohjausjärjestelmien kehittämiseen.

ABB:llä on täysi valikoima tuotteita, ratkaisuja, työkaluja ja osaavaa henkilöstöä, jotka yhdistävät voimansa ja auttavat kehittämään Yokogawa-ohjausjärjestelmääsi vaiheittain säilyttäen sen käyttökelpoiset osat. Tuloksena on turvallisempi, tuottavampi ja kilpailukykyisempi tuotantoympäristö, joka pysyy käyttökelpoisena myös tulevaisuudessa.

ABB:n valikoima sisältää
– Käyttöliittymän liitäntäratkaisut
– Ohjainten kehityspaketit ja niihin liittyvät palvelut
– I/O-liitäntäratkaisut System 800xA -järjestelmään
– Kenttäpäätelaitteet ja kenttäkaapelointiratkaisut, joissa käytössä oleva kaapelointi säilytetään
– Teknisen suunnittelun kirjastot
– Evolution Solution Center (ESC) -keskukset, joissa on eri evoluutiotapojen asiantuntijoita; ohjainten ohjelmakoodin muutospalvelut

ABB:n avulla voit hyödyntää jo käytössä olevia laitteistoja uuden järjestelmän luomisessa. Huomaat yhä uudestaan, miten käytännöllistä se on.

Tarvitsetko lisätietoa?


System 800xA -järjestelmän toteutus Yokogawa-ohjausjärjestelmän päälle

Valinta on sinun: voit toteuttaa siirtymisen hallitusti vaiheittain ja kasvattaa järjestelmää aina tarvittaessa, tai siirtyminen voidaan tehdä kerralla niin, että vanha järjestelmä korvataan kokonaan. ABB on kehittänyt 800xA-järjestelmän ja Yokogawa Centum 3000 -järjestelmän välille integrointirajapinnan, jonka avulla voit saada täyden hyödyn 800xA-järjestelmästä mutta pitää silti Yokogawa-ohjaimesi toiminnassa niin pitkään kuin se on järkevää. Seuraavana vaiheena voi olla esimerkiksi ohjainten vaiheittainen korvaaminen, jonka ABB pystyy toteuttamaan myös panostuotantoympäristössä. Prosessin joustavuus mahdollistaa parhaan kustannustehokkuuden saavuttamisen.

ABB:n arvolupauksen ytimessä on tehostamisen kautta tapahtuva järjestelmien evoluutio. Siihen sisältyy mm. operaattorien käytettävissä oleva grafiikka, historiatiedot, panostuotannon reseptit ja operaattorien koulutus. Käytämme paljon resursseja asiakkaiden investointien suojaamiseen; tulokset näkyvät aikaa ja rahaa säästävässä grafiikassa ja tietokantojen muunnoksissa sekä kaapelisarjoissa, jotka poistavat laajojen uudelleenkaapelointien tarvetta. Muitakin esimerkkejä löytyy runsaasti. Kaikki asiakkaan työtä helpottavat ratkaisut ovat samalla räätälöityjä.

ABB:n vaiheittaiseen evoluutioratkaisuun liittyvät riskit ovat vähäisiä, ja ratkaisu tuottaa lisäarvoa, auttaa saavuttamaan suorituskykytavoitteet ja tuo järjestelmään yhä uusia vahvuuksia. Tuhannet käyttäjät ovat todenneet sen toimivaksi, ja pian voit itse todeta saman.

Ranskan Marseillessa sijaitsevassa ABB DCS Collaboration Arena -esittelykeskuksessa pääset näkemään, miten ABB:n hajautettujen ohjausjärjestelmien eri sukupolvet ja muiden valmistajien laitteistot toimivat yhtenä järjestelmänä 800xA-operaattoriympäristössä. Käy katsomassa!

Loading documents
  • Ota yhteyttä

    Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan.

    Lähetä viesti
Select region / language