Hajautetun System 800xA -ohjausjärjestelmän panosautomaatio

Parempi tuottavuus ketterillä panosautomaatiotoiminnoilla

800xA Batch Management sisältää työkalut, joilla käyttäjä voi tehdä tarvittavat säädöt ja jatkaa panosprosessia ohjausreseptin valmistussekvenssin mukaan. Operaattori tai valvoja voi kääntää prosessin helposti toiseen yksikköön, jos ensin valittu yksikkö ei ole käytettävissä. 

Laajat käytön aikaiset muokkausmahdollisuudet

Riittävän käyttöoikeustason saaneet käyttäjät voivat muokata mitä tahansa käynnissä olevaa reseptin valmistussekvenssiä. Käynninaikaisen muokkausmahdollisuuden ansiosta mitä tahansa ohjausreseptin tulevaa toimintoa tai vaihetta voidaan muuttaa pysäyttämättä reseptin suoritusta. Kaikki käyttäjän suorittamat muutokset tallentuvat luonnollisesti System 800xA -seurantaan ja panosprosessin tietoihin.

800xA Batch Management tukee verkon avulla, monipolkuisena ja yksipolkuisena toteutettuja laitekokoonpanoja.


Kaikkien yksiköiden konfigurointi, jaetut laitemoduulit ja eksklusiiviset laitemoduulit on integroitu 800xA-järjestelmän yhteiseen objektimalliin. Uuden prosessiyksikön lisääminen kloonaamalla on erittäin helppoa. 

Laitteiden allokointiin käytettävien Batch Manager Actions (BMA) -sekvenssilohkojen lisäksi myös kaikki muut resurssinhallintatoiminnot ovat käytettävissä Equipment Overview -näkymän kautta. 

Equipment Overview -näkymästä päästään laitetietoikkunaan (Equipment Information). Ikkunassa voidaan katsoa minkä tahansa Equipment Overview -näkymässä olevan panosprosessilaiteyksikön tietoja. Laitetietoikkunassa näkyy laitteen tila, ja käyttäjä voi määrittää laitteelle tehtävän (allokoida laitteen) tai poistaa sen käytöstä. Myös laitekohtaiset tiedot näkyvät tässä ikkunassa.

Tarvitsetko lisätietoa?

Resource management functions

Loading documents
  • Yhteydenotto

    Lähetä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä

    Ota yhteyttä
Select region / language