Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Installation och idrifttagning

Lokala ingenjörer med specialistkunskap inom styrsystem och industri-/energiprocesser för ditt automationsprojekt.

Vår servicepersonal är certifierade på ABB:s styrsystem och finns nära dig – på cirka 15 platser från Malmö i syd till Kiruna i norr. Som en aktör med stor vana av automations- och styrsystemsprojekt kan vi erbjuda stöd för olika faser av ditt projekt – oavsett om du är anläggningsinnehavare, systemintegratör eller maskinbyggare.

Vi på ABB Service har arbetat länge med vår säkerhetskultur och denna kultur är väl inarbetad i vår personals agerande i genomförandet av projekten. Denna säkerhetskultur uppskattas av många av våra uppdragsgivare som ser detta som en viktig anledning att välja ABB:s personal i sitt projekt.

Vad kan vi erbjuda för ditt projekt?

 • En lokal samarbetspartner med en etablerat säkerhetskultur och stor erfarenhet av bland annat igångkörning, test och felsökning avseende styrsystem samt industri- och energiprocesser.
 • Kunniga serviceingenjörer certifierade på styrsystem som System 800xA, Advant/Master, Freelance, Melody, Satt/Sattline, AC500 eller Compact Products.
 • Tillgång till ABB:s samlade kompetens inom styrsystem samt kunskap inom styrsystem från andra leverantörer.
 • Stor vana från våra helhetsåtaganden av installation, konfiguration och uppdatering av styrsystem, industriell IT, nätverk och fältutrustning samt av virtualisering.
 • En omfattande portfölj av servicetjänster inom till exempel systemdiagnostik eller IT-säkerhet för att kvalitetssäkra ditt styrsystemsprojekt.
 • Valfri nivå av support och stöd från lokala ABB Service, det som passar bäst för ditt projekt.

Vill du veta mer?

Kontakta ABB Kundcenter: 021-32 50 00.
Du kan även kontakta oss via kontaktformuläret nedan.

Vill du ha produktinformation eller service?

Loading documents
 • Kontakta oss

  Skicka in din webbförfrågan så kontaktar vi dig

  Kontakta oss