Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Styrsystemservice

ABB tillhandahåller en komplett tjänsteportfölj som säkrar tillgängligheten och maximerar prestandan i ditt styrsystem.

Styrsystemservice är din lokala servicepartner för styrsystem och finns på 15 platser från Malmö i syd till Kiruna i norr. Våra serviceingenjörer är certifierade på ABB:s styrsystem och är del i ett globalt nätverk av specialister inom styrsystem, servicetjänster och utbildning.

Vi erbjuder bland annat avhjälpande underhåll och beredskap samt avancerad servicetjänster för ett förbyggande och tillståndsbaserat underhåll, ofta som en del i ett serviceavtal. Dessutom erbjuder vi uppgradering eller utökning av ditt styrsystem för en ökad tillgänglighet, funktionalitet och livslängd eller för minskade livscykel- och underhållskostnader.

Vi på ABB Service har arbetat länge med vår säkerhetskultur och det agerande vår personal uppvisar gällande säkerhet är något många av ABB:s styrsystemskunder ser som en viktig anledning att välja ABB även som serviceleverantör.

Kostnadsfri teknisk support för alla kunder

ABB säkerställer teknisk kompetens för styrsystem via telefon, oavsett problem. Under kontorstid finns en kostnadsfri teknisk support med specialistkompetens tillgänglig för att svara på dina frågor eller hjälpa dig till rätt kontakt.

Kontakta ABB Kundcenter: 021-32 50 00.
Du kan även kontakta oss via kontaktformulär nedan.

För ökad trygghet och tillgänglighet med support dygnet runt, året runt, erbjuder ABB ett antal tjänster för ett skräddarsytt avtal. Läs mer om våra Serviceavtal.

För mer information, förfrågan eller beställning kan du även kontakta din lokala Servicesäljare.

Vill du ha produktinformation eller service?

Kustbevakningen testar ABB:s styrsystem

Vårt erbjudande

Service för ditt styrsystem

Intressant läsning

Relaterade länkar

Loading documents