Styrsystemservice

Med hjälp av vår omfattande tjänsteportfölj för allt inom reservdelar, utbildning, uppgraderingar och avancerade tjänster hjälper vi er att säkra tillgängligheten och maximera prestandan.

För ABB handlar det om att arbeta med ett smart underhåll och noll tolerans för fel. Med en komplett tjänsteportfölj, digitala verktyg och moderna arbetsprocesser är vi er servicepartner för styrsystem. Tillsammans möter vi utmaningarna och arbetar systematiskt med ett proaktivt och tillståndsbaserat underhåll.

Från Malmö i söder till Kiruna i norr

ABB finns på 15 platser från Malmö i syd till Kiruna i norr. Våra serviceingenjörer är certifierade på ABB:s styrsystem, finns lokalt nära er och är en del i ett globalt nätverk av specialister inom styrsystem, servicetjänster och utbildning.

Vi erbjuder bland annat uppgraderingar, beredskap och avancerade tjänster för ett förbyggande och tillståndsbaserat underhåll, ofta som en del i ett serviceavtal. Allt för att öka tillgängligheten, funktionaliteten och livslängden på er anläggning.

ABB hjälper er under anläggningens hela livscykel, från underhåll till optimering och framtidssäkring för att kunna dra fördel av nya digitala lösningar. 

Etablerad säkerhetskultur

På ABB har vi arbetat länge med vår säkerhetskultur och det agerande vår personal uppvisar gällande säkerhet är något många av ABB:s styrsystemskunder ser som en viktig anledning att välja ABB även som serviceleverantör.

Kostnadsfri teknisk support för alla kunder

ABB säkerställer teknisk kompetens för styrsystem via telefon, oavsett problem. Under kontorstid finns en kostnadsfri teknisk support med specialistkompetens tillgänglig för att svara på dina frågor eller hjälpa dig till rätt kontakt.

Kontakta ABB Kundcenter: 021-32 50 00.
Du kan även kontakta oss via kontaktformulär nedan.

För ökad trygghet och tillgänglighet med support dygnet runt, året runt, erbjuder ABB ett antal tjänster för ett skräddarsytt avtal. Läs mer om våra Serviceavtal.

För mer information, förfrågan eller beställning kan du även kontakta din lokala Servicesäljare.

Vill du ha produktinformation eller service?

Kustbevakningen testar ABB:s styrsystem

Vårt erbjudande

Service för ditt styrsystem

Intressant läsning

Relaterade länkar

Loading documents
Select region / language