Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Avhjälpande underhåll

ABB erbjuder ett komplett supportpaket som garanterar ökad tillgänglighet och trygghet dygnet runt och året runt för kunder med Serviceavtal.

I takt med att styrsystem blir en allt naturligare del i produktionsprocessen växer naturligtvis också behovet av support och service. ABB styrsystem support tjänster ger maximal tillgänglighet och trygghet under styrsystemets hela livscykel. ABB har en större serviceorganisation än någon annan styrsystemleverantör, med serviceingenjörer lokalt representerade och bara väntar på att supporta kunden.

Under kontorstid finns en kostnadsfri teknisk support för alla kunder där specialistkompetens finns tillgänglig för att svara på dina frågor eller hjälpa dig till rätt kontakt. När du behöver assistans på plats kan våra avhjälpande insatser från ditt lokala servicekontor bistå med fältservice.

För ökad trygghet och garanterad tillgänglighet till support även utanför kontorstid, erbjuder ABB ett antal tjänster för ett skräddarsytt avtal bland annat Telefonsupport, Beredskap och Remoteuppkoppling. Läs mer om våra Serviceavtal.

ABB supporttjänster

  • Telefonsupport: Specialkompetens via telefon med garanterad tillgänglighet och responstid även utanför kontorstid.
  • Beredskap: Medan kunden pratar med oss via telefon, så rycker våra serviceingenjörer ut till dig vid behov inom avtalad tid, dygnet runt och året runt efter ditt behov.
  • Remoteuppkoppling: Medan du pratar med oss via telefon och våra serviceingenjörer är på väg till dig så fjärransluter ABB med en säker uppkoppling till din anläggning av styrsystem vid behov.

Kontakta ABB Kundcenter: 021-32 50 00, eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.
För mer information, förfrågan eller beställning kan du även kontakta din lokala Servicesäljare.

Vill du ha produktinformation eller service?

Vårt erbjudande

Loading documents