Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Service för Advant/Master DCS

Säkerställ tillgänglighet, maximal livslängd och en tilltalande väg framåt för din investering i styrsystemet Advant/Master.

ABB:s Master system som infördes 1984 baserades på MasterPiece 200 controller med S100 I/O tillsammans med MasterView 800 operatörsgränssnitt och Tesselator grafiksystem. År 1988 infördes även S400 remote I/O. Vid sidan av DCS-systemet lanserades PLC-produkter som till exempel MP90 och MP100.

År 1992 började systemet dess utveckling till Advant OCS. Då infördes nya kraftfulla controllers som Advant Controller 450 och 410 samt ett för tiden toppmodernt operatörsgränssnitt som baserades på UNIX arbetsstationer, Advant Station 500. ABB:s controller AC450 tillverkas ännu som aktiv produkt har en stor installerad bas i Sverige och världen över. 

År 2004 började Advant OCS nästa steg i utvecklingen i och med lanseringen av System 800xA - där många system idag har kombinationen med AC450 controller tillsammans med System 800xA. Många av AC450 system är numera bestyckade med det modulära I/O-systemet S800.

ABB vill maximera den användbara livslängden för din systeminvestering och tillhandahålla en utvecklingsväg framåt för dina äldre ABB-system. Detta uppnås genom att konstruera styrsystemen för en kontinuerlig evolution och genom att tillhandahålla serviceerbjudanden som båda ökar livslängden och som förbättrar systemens tillgänglighet och prestanda.

Vill du ha produktinformation eller service?

Produktinformation

Vårt erbjudande

Loading documents