Frekvensomformere til vand og spildevand

Pålidelige frekvensomformere og PLC'er, der behandler hele vandcyklussen

Med global ekspertise og viden om anvendelse af vand og spildevand er ABB den bedste partner gennem hele vandcyklussen.
Fra abstraktion til behandling, distribution og styring af spildevandsprocessen leverer ABB et omfattende udvalg af pålidelige måle- og analytiske produkter, tjenester og løsninger, der imødekommer vores kunders nøjagtige krav.

Effektive løsninger til distribution af vand & spildevand

Vi oplever til stadighed mere kritiske udfordringer med distribuering af vand og spildevand, såsom bæredygtig behandling samt rensning og opbevaring af vand. Disse udfordringer søger ABB at løse på bedst mulig vis med løsninger af høj kvalitet. Vi har derfor udviklet løsninger til vand- og spildevand, der let kan konfigureres og integreres, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.

Stadig mere komplekse udfordringer kræver smarte løsninger. Disse løsninger starter med bedre, mere præcis, overvågning, måling og kontrol.

En komplet portefølje

Uanset om dine krav er til kommunale ferskvandsanlæg og rensning af spildevand, afsaltnings- eller vandingsanlæg, pumpestationer eller til vand- og spildevandsnetværk, har ABB en komplet portefølje af frekvensomformere og PLC’er samt tjenester til automatisering, du kan vælge imellem.

Optimer dine processer og spar energi

Pumper, transportbånd og andre motordrevne applikationer bruger alle energi. Optimering af disse processer skal være enkel og samtidig sikre, at de fungerer pålideligt.

Vores frekvensomformere med variabel hastighed og skalerbare PLC'er med indbyggede funktioner til forskellige typer applikationer og egenskaber styrer vandgennemstrømning, tryk og niveau effektivt, mens du sparer din energi.

Vil du være på forkant med udviklingen inden for løsninger til vand og spildevand?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den nyeste viden og modtag invitationer til events og messer.

Tilmeld dig nyhedsbrev Kontakt os

Vi tilbyder

SIKKERHED
Fordi vi støtter de højeste industri- og regulatoriske standarder for at hjælpe med at producere, distribuere og behandle sikkert vand af høj kvalitet

SMART
Fordi vores løsninger er bygget på de mest avancerede teknologier og muliggør informerede beslutninger i hele din virksomhed, fra kontrolrummet til det strategiske ledelsesniveau, for effektiv drift og forlænget levetid

BÆREDYGTIG
Fordi vi ved, at effektiviseringer gør en verden til forskel – operationelt, økonomisk, miljømæssigt og for vores samfund

Kundecases & highlights (Eng)

Loading documents
Select region / language