Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Learn more

Frekvensomformere til vand og spildevand


Effektive løsninger til distribution af vand & spildevand

Vi oplever til stadighed mere kritiske udfordringer med distribuering af vand og spildevand, såsom bæredygtig behandling af vand samt rensning og opbevaring af vand. Disse udfordringer søger ABB at løse på bedst mulig vis med løsninger af høj kvalitet. Vi har derfor udviklet løsninger til vand- og spildevand, der let kan konfigureres og integreres, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.

Stadig mere komplekse udfordringer kræver smarte løsninger. Disse løsninger starter med bedre, mere præcis, overvågning, måling og kontrol.

Kontakt os

Har du brug for teknisk assistance fra en ekspert inden for behandling af vand og spildevand?

Bliv kontaktet af en ekspert

En komplet portefølje

Uanset om dine krav er til kommunale ferskvandsanlæg og rensning af spildevand, afsaltnings- eller vandingsanlæg, pumpestationer eller til vand- og spildevandsnetværk, har ABB en komplet portefølje af frekvensomformere og PLC’er samt tjenester til automatisering, du kan vælge imellem.


Optimer dine processer og spar energi

Pumper, transportbånd og andre motordrevne applikationer bruger alle energi. Optimering af disse processer skal være enkel og samtidig sikre, at de fungerer pålideligt.

Vores frekvensomformere med variabel hastighed og skalerbare PLC'er med indbyggede funktioner til forskellige typer applikationer og egenskaber styrer vandgennemstrømning, tryk og niveau effektivt, mens du sparer din energi.


Pålidelige frekvensomformere og PLC'er, der behandler hele vandcyklussen

Med global ekspertise og viden om anvendelse af vand og spildevand er ABB den bedste partner gennem hele vandcyklussen.

Fra abstraktion til behandling, distribution og styring af spildevandsprocessen leverer ABB et omfattende udvalg af pålidelige måle- og analytiske produkter, tjenester og løsninger, der imødekommer kundernes nøjagtige krav.

Vores portefølje inkluderer komponenter til:

  • Flowmåling
  • Temperaturmåling
  • Trykmåling
  • Analytisk måling
  • Niveaumåling
  • Optagere og controllere

ABB tilbyder

Nyheder

Lær mere

Loading documents