Vilka tillbehör behöver du?

Piedestaler och väggfästen

Montera din laddbox på vägg eller piedestal. Piedestaler har plats för DIN-skeneprodukter som exempelvis jordfelsbrytare, personskyddsbrytare och elmätare för dynamisk lastbalansering. 

Våra partners Unimi Solutions och Next Green har stilrena och smarta lösningar som passar till Terra AC. 

Unik design av din laddbox

Betalningslösningar

Har ni skaffat Terra AC laddboxar från ABB till er bostadsrättsförening? Eller vill du dela din hemmaladdare med dina grannar? Kanske vill du ta betalt när dina anställda laddar sina bilar vid kontoret? I så fall behövs en smart och pålitlig betalningslösning.

Om betalningen ska göras med till exempel kort eller Swish behövs en tredjepartslösning som passar ABB:s Terra AC laddbox.
Företag och bostadsrättsföreningar kan använda ABB:s ChargerSync™ Portal för att ta fram underlag för interndebitering eller erbjuda RFID-kort med laddkrediter.

Det finns en mängd lösningar som erbjuder funktioner som gör att du till exempel kan bestämma vem som ska kunna ladda, när laddningen ska ske och till vilken kostnad. Du kan till och med ha olika priser för olika användare.

En del av lösningarna är kopplade till företagets installationstjänster, andra är helt fristående det vill säga de kan användas oavsett var du köpt laddaren och vem som installerat den. En del lösningar inkluderar service av laddaren.

Gemensamt för lösningarna är att de hanteras via en app som kan laddas ned från App Store och Google Play.

Exempel på tredjepartslösningar

Fördelningscentraler

ABB gör det här enklare än någonsin tidigare genom en standardiserad utomhusplacerad fördelningscentral som tillgodoser energibehovet för varje enskild ABB-laddare.

Fördelningscentralen levereras förmonterad komplett med nödvändiga komponenter för anslutning av serviskabeln, montering av strömtransformator, kortslutningsplint och mätare.

Välj rätt fördelningscentral till din laddare här

Mer information

Select region / language

Populära länkar