Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

ABB-Welcome

Ovipuhelinratkaisut pientaloon

Kodin turvallisuus ja käytännöllisyys yhdistyvät: ABB-Welcome-ovipuhelimen avulla paitsi varmistat vieraan henkilöllisyyden, voit myös avata oven mobiililaitteella ja jättää perheellesi viestin videonäyttöön. Avaimeton kulku on mahdollista ovikoodilla tai RFID-lukijan avulla, ja kotiin saapuessa voit tarkistaa tallennetuista kuvista kuka ovella on käynyt poissaollessasiABB-Welcome voidaan liittää myös osaksi ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmää.

Sisäyksiköitä eri tarpeisiin


7 tuuman kosketusnäyttö on tyylikäs valinta ovipuhelin sisäyksiköksi. Siinä on suuri värinäyttö (resoluutio 400 x 800) sekä taustavalaistut hipaisunäppäimet. Sisäyksiköksi voidaan valita myös kompaktimpi 4,3 tuuman näyttö, joka saatavissa myös induktiosilmukalla. Näytöllä voidaan aina ohjata kahta lukkoa.
ABB-Welcome-näytöt_600px

Videosisäyksiköiden ominaisuuksia (riippuen mallista):
  • ovella käyneiden kuvien tallennus (ei Basic-mallissa)
  • muokattava näytönsäästäjä
  • yksilöllinen sisäänpääsykoodi (vaatii ulkoyksikön numeronäppäimistöllä)
  • sisäpuhelut
  • soittoäänien valinta
  • ajastettu lukituksen poisto
  • mykistys
  • aukijääneen oven indikointi
  • sekä muuta

Mikäli pelkkä ääniyhteys riittää, voidaan sisäyksiköksi valita joko perinteinen luuri tai vaihtoehtoisesti luuriton audiosisäyksikkö. ABB-Welcome-tuoteperheen tuotteet sopivat muotoilultaan hyvin yhteen IMPRESSIVO®-asennuskalusteiden kanssa.


Etäkäyttö mobiililaitteilla


Ovipuhelimen käyttö on mahdollista missä vain, sillä älypuhelimesi kertoo reaaliajassa kuka ovella on riippumatta siitä missä itse olet. Langaton etäkäyttö mahdollistaa sekä ovipuhelimeen vastaamisen että oven avauksen. Voit milloin tahansa avata kuvayhteyden ovellesi mobiililaitteella.

welcome-ovipuhelin-etäkäyttö-mobiililaitteet_500px


Lisää turvallisuutta kameroilla

Ovipuhelinjärjestelmään on saatavilla laadukkaat kamerat, joilla voidaan varmistaa kiinteistön turvallisuus. Ovipuhelinjärjestelmän lisäkamerat ovat korkealaatuisia analogisia kameroita, joilla lisätään kiinteistön turvallisuutta merkittävästi

Järjestelmän laajuus on aina riittävä: jopa 250 asuntoa ja 9 ulkoyksikköä per rappukäytävä. Jokaisessa ulkoyksikössä on kaksi lähtöä, 18 V lähtö sähkölukolle ja potentiaalivapaa lähtö esimerkiksi toiselle lukolle tai ulkovalolle.

lisäkamerat

Tärkeimmät edut ja ominaisuudetKatso myös