Global site

OFAZ- ja OFAX-varokealustat

Varokealustoja voidaan käyttää yhdessä standardien IEC 60269-2 ja DIN VDE 0636-2 mukaisten NH-kahvasulakkeiden sekä kiinteiden sulakkeiden kanssa.


Turvallisuus ja suojaus
Varokealustat tarjoavat kompaktin ja yksinkertaisen ratkaisun pienjännitesovelluksiin, joissa sulakkeiden käyttö on välttämätöntä turvallisuuden takaamiseksi. Galvaanisesti päällystetyt koskettimet varmistavat luotettavan ja korkean suorituskyvyn mukaisen toiminnan. OFAZ- ja OFAX-varokealustat ovat saatavilla avoimina tai täysin suljettuina IP20-suojausluokan mukaisina versioina.

Helppo asennus
Muoviset OFAZ- ja OFAX-varokealustat NH-sulakkeille ovat ruuvikiinnitteisiä. Laaja kaapeliliitinvalikoima tekee asentamisesta helppoa ja nopeaa. Tuote on yhteensopiva markkinoilla olevien samankaltaisten tuotteiden kanssa.

Edullisuus
Varokealustojen yksi parhaimmista puolista on edullinen hinta. Tuote on suunniteltu vastaamaan kysyntään ilman ylimääräisiä lisäominaisuuksia. Yksinkertainen rakenne, jossa on ainoastaan kaikki tarvittava, mahdollistaa myös edullisen hinnan. Varokealustamme ovat yksinkertaisia, mutta silti käytännöllisiä ja luotettavia.

Työkalut ja tuki

Related products