De ultieme beproeving van de Dakar Rally. Ty-Rap® van ABB is ervoor gemaakt.


Deelnemen aan de Dakar Rally vergt het uiterste van de coureurs én het materiaal waar ze mee werken. Voor het bundelen van kabels en het vastzetten van kabelbomen en leidingen vertrouwt Team Coronel daarom op Ty-Rap® van ABB.

Ty-Rap® van ABB, geschikt voor zware beproevingen

Passie, kwaliteit en innovatie – dat zijn thema’s die bepalend zijn voor de autosport en in het bijzonder voor extreme autosportvarianten. De Dakar Rally is daar een goed voorbeeld van. Al sinds 1977 wordt deze rally georganiseerd onder het motto “Een uitdaging voor degenen die deelnemen. Een droom voor degenen die thuisblijven.” 45 jaar na de eerste Dakar Rally zijn er rally’s geweest op verschillende continenten, waaronder Afrika en Zuid-Amerika. De afgelopen jaren vindt de rally plaats in Saoedi-Arabië, waar de coureurs worden blootgesteld aan zware beproevingen.

Dessert Diagonal
Dit jaar staat de ‘Desert Diagonal’ op het menu: een tocht van de kust van de Rode Zee dwars door de zandwoestijn Rub al Khali naar de kust van de Perzische Golf. Verdeeld over 14 dag-etappes worden maar liefst 5000 kilometers afgelegd. Bij de deelnemers vinden we ook Nederlands bekendste tweeling van de autosport: Tim en Tom Coronel.

Hoogste materiaaleisen
De krachten en omgevingen waar race- of rallyauto’s aan worden blootgesteld, zijn uitzonderlijk hoog. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Tim en Tom Coronel hoge eisen stellen aan het materiaal waar zij mee werken. Aan die hoge eisen voldoet Ty-Rap® van ABB. De kabelbinders
worden ingezet voor het bundelen van kabels en het vastzetten van draadbomen en slangen zodat deze niet in contact kunnen komen met de hete delen van de motor. De Ty-Rap® kabelbinders zijn bestand tegen UV en lenen zich bij uitstek voor buitentoepassingen. De Grip of Steel® van het RVSvergrendelmechanisme garandeert daarbij maximale sterkte en een lange levensduur. 

Vraag hier een gratis sample aan van de échte Ty-Rap®

Sample aanvragen

Welke Ty-Rap® leent zich voor uw toepassing?
Draad- en kabelmanagement voor optimaal resultaat


Select region / language