Met 300 km/u over de racebaan. Ty-Rap® van ABB is ervoor gemaakt.

Werken aan een beter milieu, betekent: inzetten op duurzame mobiliteit. Een fraai en razendsnel voorbeeld daarvan vinden we aan de TU Delft. Hier ontwerpen en bouwen studenten raceauto’s die worden aangedreven door waterstof. Inmiddels wordt gewerkt aan de negende uitvoering: de Forze IX die snelheden tot 300 km/uur haalt.

De krachten die bij dergelijke snelheden vrijkomen, stellen hoge eisen aan de materialen die worden gebruikt. Met de zwarte Ty-Rap® kabelbinders van ABB kan de innovatieve technologie voor duurzame mobiliteit worden gecombineerd met duurzame kwaliteit. De kabelbinders zijn bestand tegen UV en lenen zich bij uitstek voor buitentoepassingen.

Lees hier voor meer Ty-Rap® toepassingen voor duurzame mobiliteit.


Ty-Rap® van ABB voor alle installatiewerkzaamheden

De Ty-Rap® kabelbinders van ABB bieden uitkomst voor studententeams die zich sterk maken voor technologische innovaties welke in buitentoepassingen worden ingezet. Dat geldt niet alleen voor de TU Delft-studenten die aan de Forze IX werken maar ook voor studenten van de Universiteit Twente die werken aan de ontwikkeling van Solar Boat Twente. De combinatie van duurzame kwaliteit en duurzame mobiliteit komen we ook tegen bij de samenwerking tussen TU Eindhoven en Fontys Hogeschool, waarbij studenten vertrouwen op ABB kabelschoenen en bijbehorende tools voor de ontwikkeling van de elektrische raceauto Revolution.

Maximale sterkte
Voor de teams van de TU Delft en Universiteit Twente staat de kenmerkende Grip of Steel® van het RVS-vergrendelmechanisme garant voor maximale sterkte en een langere levensduur van de Ty-Rap® kabelbinders. Ook bij hoge snelheden en in testomgevingen weten de studenten zich verzekerd van dé oplossing om kabels te bundelen. Maar je hoeft niet actief te zijn met innovaties om de Ty-Rap® kabelbinders van ABB te gebruiken. Overal waar buiten kabels moeten worden gebundeld en beheerd, is Ty-Rap® van ABB op z’n plaats.

ABB ondersteunt universiteiten, installateurs en de industrie met de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Wie innovatie en betrouwbaarheid moet combineren, kiest ABB als partner. Met ruim 60 jaar ervaring weten bedrijven, studenten én installateurs zich verzekerd van innovaties die bijdragen aan duurzame mobiliteit, installatiesnelheid en betrouwbaarheid.

Lange levensduur en verbeterde ergonomie
Het innovatieve ontwerp en de gebruikte materialen maken Ty-Rap®-kabelbinders van ABB de perfecte oplossing voor veeleisende en uiteenlopende omstandigheden. Ty-Rap®-kabelbinders van ABB staan garant voor een probleemloze installatie. Het lage profiel van de kop en de ronde vorm vergemakkelijken het trekken van kabelbundels door openingen en dragen bij aan een verbeterde ergonomie. En omdat er geen hoeken zijn waar de spanning zich concentreert, kennen de kabelbinders geen zwakke plekken. Dat zorgt voor een langere levensduur; de stevige grip voorkomt dat de band verschuift bij trillingen. Naast kabelbinders levert ABB ook gereedschappen die het montage- of installatieproces gemakkelijker en sneller laten verlopen.





Vraag hier een gratis sample aan van de échte Ty-Rap®

Sample aanvragen

Welke Ty-Rap® leent zich voor uw toepassing?



Draad- en kabelmanagement

Voor optimaal resultaat

Bekijk ons uitgebreide aanbod


Select region / language