De extreme atmosfeer van Mars.

Ty-Rap® van ABB is ervoor gemaakt.

Om de Rode Planeet Mars te kunnen verkennen, zijn materialen en systemen nodig die ook onder de zwaarst mogelijke omstandigheden blijven presteren. Sterk wisselende temperaturen, bijzondere chemische samenstellingen, straling, gassen en vacuümomstandigheden: wie meegaat op de Mars verkenner Perseverance van NASA moet tegen een stootje kunnen en aan de strengste eisen voldoen. Want alleen dan kunnen de gevoelige instrumenten aan boord van de Perseverance hun werk doen.

Om die reden is gekozen voor de Ty-Rap® ETFE kabelbinders van ABB. Zij zijn bestand tegen chemicaliën en straling, ontgassen niet en voorkomen zo verontreiniging van gevoelige apparatuur in vacuüm-, radioactieve en andere zware of extreme omgevingen. Lees meer >

Ty-Rap® van ABB, partner voor de zware industrie

Dat de Ty-Rap® kabelbinders van ABB worden ingezet voor de Mars- verkenner Perseverance bewijst eens te meer dat Ty-Rap® kabelbinders als geen ander bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Omstandigheden waar je niet voor naar Mars hoeft. Ook de zware industrie heeft er mee te kampen.

Bestendigheid tegen chemicaliën. Ty-Rap® ETFE kabelbinders zijn ervoor gemaakt.
Een bijzondere uitdaging in de zware industrie is daarbij het thema betrouwbaarheid – ook als het aankomt op het binden, bundelen en beheren van kabels. Dat stelt eisen aan de chemische bestendigheid van de producten die hiervoor worden toegepast. Onvoldoende bestendigheid tegen chemicaliën betekent: snellere slijtage waardoor de hoogwaardige apparatuur niet zijn werk kan doen en onnodige betrouwbaarheidsrisico’s kunnen ontstaan. Ty-Rap® ETFE kabelbinders zijn bestand tegen chemicaliën en zorgen door hun unieke sluitmechanisme voor een veilige en betrouwbare bundeling van kabels.

Naast chemicaliën worden producten in de zware industrie ook blootgesteld aan wisselende temperaturen en extreme (UV-)straling. Lokale weersomstandigheden kunnen bovendien sterk variëren. Onder die omstandigheden moeten alle componenten in de elektrische installatie blijven functioneren. De hoogwaardige ETFE-uitvoering van Ty-Rap® biedt dan uitkomst. Deze is niet alleen bestand tegen chemicaliën maar ook tegen straling en in extreme mate tegen degradatie door UV-straling. Zo biedt ABB voor iedere omgeving een passende Ty-Rap®


Ty-Rap® ETFE van ABB, ook gemaakt voor uw project!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Neem contact met ons op >

Welke Ty-Rap® leent zich voor uw toepassing?

Select region / language