Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Voorkom problemen bij het aansluiten van PV-panelen

Download nu het gratis kennisdocument

Na het lezen van dit kennisdocument weet je alles over het hoe en wat van het aansluiten van PV-systemen en de gevolgen voor de belastbaarheid van installatiekasten in woningen.


Het in 2015 verschenen blad 65 van de NPR 5310 en recente publicaties over de gevolgen van het aansluiten van PV-systemen voor de verdeelinrichting, roepen nogal wat vragen op. Met name of er bij de toepassing van dergelijke systemen voorkomen kan worden dat de toegepaste aardlekschakelaars hogere stroomwaarden te verwerken krijgen dan de gebruikelijke 40A. Maar ook welk type beveiliging er gekozen moet worden en waar deze in de verdeler moet worden aangesloten.

Reden voor ABB om hier uitgebreid aandacht aan te besteden. In het kennisdocument ‘Voorkom problemen bij het aansluiten van PV-panelen’ vind je dan ook een antwoord op de meestgestelde vragen, handige tips en mogelijke oplossingen. 

Vraag nu het gratis kennisdocument 'Voorkom problemen bij het aansluiten van PV-panelen' aan.


Wil je het kennisdocument 'Voorkom problemen bij het aansluiten van PV-panelen' ontvangen? Laat dan je gegevens achter en ontvang het document direct per mail.
Raadpleeg hier ons privacy statement m.b.t. tot deze campagne. Onze algemene ABB privacy statement vind je hier.
  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact