Hotel Mariënhage kiest voor Busch-Jaeger Future Linear®

Schakelmateriaal indrukwekkend in zijn eenvoud


Loop je door het centrum van de energieke designstad Eindhoven, dan springt het imposante gebouw van luxe boutique-kloosterhotel Mariënhage meteen in het oog. Het is de plek waar design oud en nieuw verbindt en waar zorgvuldig is nagedacht  over elk aspect. Zo ook over het schakelmateriaal, de wandcontactdozen en de noodverlichting. Deze moeten aansluiten op het interieur- en designthema en de gastbeleving. Voor elke unieke hotelkamer heeft ABB schakelmateriaal geadviseerd dat in lijn is met de wensen van het hotel.

De visuele esthetiek van de hotelkamers van Hotel Mariënhage ademt de historie van het klooster, gemixt met een modern interieur. Elke kamer heeft een uniek thema, alle details op elkaar zijn afgestemd. “In ons advies voor schakelmateriaal, wandcontactdozen en noodverlichting hebben we rekening gehouden met zowel het design als de gebruiksvriendelijkheid. Voor het schakelmateriaal en de wandcontactdozen hebben we daarom Busch-Jaeger Future Linear® geadviseerd”, vertelt Ron van de Beek, specialist gebouwautomatisering bij ABB.

Indrukwekkend in zijn eenvoud

De Busch-Jaeger Future Linear® productlijn kenmerkt zich als ‘indrukwekkend in zijn eenvoud’. Dit kenmerk sloot aan op de wensen van Hotel Mariënhage; het onderscheidende kamerontwerp staat centraal en het strakke design van de wandcontactdozen en het schakelmateriaal zorgt voor de perfecte afwerking.

“Dat zie je bijvoorbeeld terug in Heavenly White, één van de vijf thema’s. Het thema straalt rust en sereniteit uit en heeft een chique afwerking. Dit komt onder andere tot uiting in het minimalistische matzwarte schakelmateriaal dat perfect past bij het kamerthema”, vertelt Gwenn Meurders, marketing medewerker bij Hotel Mariënhage.

Meer informatie over Future Linear®

Lees meer

Veilig en zuinig

De Busch-Jaeger Future Linear® wandcontactdozen zijn veilig en zuinig. Veilig vanwege de geïntegreerde hoge aanraakbeveiliging en zuinig vanwege het lage stroomverbruik (minder dan 0,1 Watt) als er geen apparaten worden opgeladen. Het stroomverbruik wordt hiermee ook teruggedrongen. “Bovendien past Busch-Jaeger gerecyclede of biogebaseerde kunststoffen toe in schakelseries als Future Linear®, om zo de CO2-uitstoot verder te verminderen en natuurlijke hulpbronnen te sparen. Dit is een goede oplossing voor  bedrijven die bezig zijn met duurzame ontwikkeling”, vertelt Ron van de Beek.

Universeel stopcontact

Naast de basisfuncties biedt Busch-Jaeger Future Linear® een wandcontactdoos met een extra functie: een USB-poort. Ron van de Beek: “Met de Busch-Jaeger USB-wandcontactdoos kunnen internationale gasten meerdere devices tegelijkertijd opladen. Een USB-poort is namelijk een gestandaardiseerde oplaadmogelijkheid die compatibel is met de meeste USB-oplaadkabels. Een stopcontact met USB-poort is daarom een gebruiksvriendelijke toevoeging die bijdraagt aan een prettige hotelbeleving.”

ABB/VanLien Noodverlichting

Noodverlichting is een onmisbaar onderdeel dat op cruciale momenten het verschil maakt. Ron van de Beek: “Een hotel heeft vaak lange gangen, diverse in- en uitgangen, meerdere verdiepingen en trappenhuizen. De aanwezigheid van vluchtrouteaanduiding - die duidelijk is en zonder haperen de weg wijst - is in een hotel van levensbelang. ABB/VanLien paste bij de wensen van Hotel Mariënhage, omdat deze oplossing voldoet aan strikte veiligheidsnormen en past bij de esthetiek van het hotel. De noodverlichting is namelijk subtiel geïntegreerd in het interieur.”

Meer informatie over ABB/VanLien Noodverlichting

Lees meer


  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language