Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Evago® onderdeel van 's werelds duurzaamste gebouw

Vernieuwende noodverlichtingsoplossingen die doen wat ze beloven

VanLien Evago® vormt onderdeel van 's werelds duurzaamste gebouw The Edge te Amsterdam. Evago combineert lichtprestatie, minimaal metalen design met een Power factor van meer dan 0,95 voor Energie Investerings Aftrek (EIA). Met VanLien signature zoals u het kent: vernieuwende noodverlichtingsoplossingen die doen wat ze beloven.

Referentieproject VanLien Evago®

Evago® in 6 stappen. Uw voordeel op een rij:

1. Extra compleet
Metaal, minimalistisch design en optimale prestatiekracht gebundeld in één productlijn. Dat is Evago®. Met meer keuze in toepassing en afstemming dan ooit. Zowel Evago® vluchtroute-aanduiding als vluchtrouteverlichting is verkrijgbaar in opbouw-, inbouw- én wandmodel. Bij Evago® inbouw vluchtrouteverlichting heeft u naast het ronde ontwerp ook de keuze uit vierkante vormgeving. Voor een optimale afstemming kunt u de inbouw vluchtroute-aanduiding voorzien van een ronde of juist vierkante afdekplaat, beiden standaard meegeleverd in de doos.

2. Schroef-en-klaar
Installeer Evago® snel en eenvoudig door het schroef-en-klaar principe. In minimale handelingen schroeft u uw Evago® op zijn plaats. Pictogram “vluchtroute rechtdoor” en de blindplaat vindt u standaard meegeleverd. U verwisselt de perspex pictogramplaat in een handomdraai. Evago®
monteert u recht toe recht aan. Heel praktisch.

3. 22 of 32 meter zichtafstand in vluchtroute-aanduiding
Zichtafstand is wettelijk vastgelegd, echter Evago® vluchtroute-aanduiding biedt u meer ruimte met een zichtafstand van 22 of 32 meter. U beantwoordt de behoefte van de ruimte met het juiste aantal armaturen. Zowel de kleine 22 meter als grote 32 meter pictogramplaat bieden u een krachtige uitlichting op maat. Dat grote winkelcentrum, die lange ziekenhuisgang of brede entreehal bereikt u allemaal kostenefficiënt en optimaal zichtbaar met Evago®.

4. Projectdekkende vluchtrouteverlichting
Evago® vluchtrouteverlichting biedt u een krachtige oplossing voor extra hoge ruimtes. Voor plafonds boven de 4 meter kiest u Evago X-versie, herkenbaar aan de X in de artikelcodering. Met de voorgemonteerde lens bereikt u plafonds van 4 tot 8 meter. Door de standaard extra meegeleverde lens kunt u plafonds vanaf 8 meter hoogte uitlichten.

5. Powerfactor > 0,95
Iedereen heeft het er over maar wat is het? Producten met een hoge Powerfactor nemen slim energie op uit het net. Hoe hoger de Powerfactor, des te lager het opnameverlies. Evago® heeft een zeer hoge Powerfactor. Daarmee betaalt u alleen voor het daadwerkelijke verbruik. Wanneer u gebruik maakt van Evago® kiest u dus voor lage energiekosten en Energie-investeringsaftrek (EIA).

6. Vijf jaar garantie
VanLien biedt u 5 jaar garantie op armatuur én lichtbron. Voor de batterijen geldt 4 jaar garantie.