REU615 kompakt feszültségvédelem és mezővezérlő

Kompakt feszültségvédelem és mezővezérlő közművi és ipari villamos hálózatokhoz

A REU615 feszültségvédelem és mezővezérlő tökéletesen illeszkedik a közművi és ipari  középfeszültségű villamos hálózatok feszültség és frekvencia-alapú védelmeivel kapcsolatos igényeihez. A REU615 feszültségszabályozásra is alkalmas.

A REU615 relé két gyári konfigurációban kapható: A és B jelzéssel. 

Az A jelzésű szabványos konfigurációt feszültségcsökkenyés  és –növekedés felügyelő, frekvenciafüggő terheléskorlátozó és visszakapcsoló alkalmazásokhoz tervezték. Emellett, alkalmazható generátorok és egyéb váltóáramú berendezések, például kondenzátortelepek frekvencianövekedés és –csökkenés elleni védelmére is. A generátor és motor alkalmazások esetén a REU615 kiegészítő védelmet nyújt oly módon, hogy észleli a megengedett frekvencia- és feszültségértékektől való bármilyen eltérést. Az integrált szinkronellenőrző funkció biztosítja a berendezés biztonságos csatlakoztatását a hálózathoz. A megosztott energiatermelésű elosztóhálózatokban a REU615 df/dt funkciója használható az önálló áramelőállító egységek szigetüzem  elleni védelmére.

A B jelzésű szabványos konfigurációt motoros hajtású fokozatkapcsolóval ellátott transzformátorok automatikus feszültségszabályozására tervezték. Egy transzformátoros kis alállomásokon a REU615 használható terhelésoldali feszültségszabályozásra. A B jelzésű szabványos konfiguráció szintén tartalmaz védelmi funkcionalitást.

A REU615 az ABB Relion® termékcsaládjának, illetve 615-ös sorozatának a tagja.

Főbb tulajdonságok:

  • dedikált feszültség-alapú védelmi egység, beleértve a transzformátor automatikus feszültségszabályozását
  • IEC 61850 szerinti kommunikáció, beleértve a redundáns Ethernet, GOOSE, személyreszabható, egyvonalas sémák megjelenítésére alkalmas, nagyméretű grafikus kijelző
  • szabadon módosítható alkalmazás-specifikus gyári konfiguráció, amely egyszerűsíti a tervezést, programozást és az üzembe helyezést


Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Loading documents

Kapcsolódó ajánlatunk

Select region / language