REG630 generátorvédelem és -vezérlés

REG630 komplex generátor védelem kis- és közepes méretű áramtermelő generátorok védelmére, vezérlésére, mérésére és felügyeletére

A REG630 biztosítja a generátor és generátor-transzformátor blokkok fő védelmét a kis- és közepes méretű energiaellátó dízel, víz-, , kombinált ciklusú, valamint a hőerőművek esetén. A REG630 előzetes konfigurációját közvetlenül csatlakoztatott generátorcsoportokhoz dolgozták ki. Emellett számos funkcióval adaptálható vagy bővíthető egy adott alkalmazás konkrét követelményeinek kielégítése érdekében.

A REG630 számos szabadon hozzárendelhető bináris bemeneti/kimeneti és logikai funkciót tartalmaz a megszakítók, szakaszolók és földelőszakaszolók vezérlő és reteszelő funkciójának kialakítására.

A REG630 valódi támogatást nyújt az alállomási kommunikációra vonatkozó IEC 61850 szabvány számára, lefedve mind a vertikális és horizontális kommunikációt, beleértve a bináris és analóg jelzésekkel folytatott GOOSE üzenetküldést. Emellett támogatja a DNP3 (TCP/IP) és IEC 60870-5-103 (soros) protokollt. 

Főbb tulajdonságok:

  • sokoldalú generátorvédelem generátor és generátor-transzformátor blokkokk számára
  • differenciálvédelem, harmadik felharmonikus-alapú állórész testzárlatvédelem, valamint visszwatt védelem
  • két megszakító, valamint összesen nyolc szakaszoló és földelő szakaszoló vezérlése
  • szabadon konfigurálható funkcionalitás a különböző alkalmazások konkrét igényeinek kielégítésére
  • nagyméretű, beépített vagy lecsatlakoztatható grafikus kijelző   

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Loading documents

Kapcsolódó ajánlatunk

Select region / language