REF620 kompakt védelmi-mezővezérlő készülék

A REF620 leágazási védelem illeszkedik a közmű és ipari villamos hálózatok védelméhez, vezérléséhez, méréséhez és felügyeletéhez

A REF620  leágazási védelem tökéletesen illeszkedik a közmű és ipari villamos hálózatok védelméhez, vezérléséhez, méréséhez és felügyeletéhez, beleértve a sugaras és hurkolt hálózatokat. A REF620 biztosítja a leágazás túláram és földzárlat elleni védelmét, valamint megfelel mind a szigetelt csillagpontú hálózatokon, mind az ellenálláson vagy impedancián át földelt csillagpontú hálózatokon történő alkalmazás kritériumainak.

A REF620 használható egy- vagy két gyűjtősínes konfigurációkkal, egy vagy két megszakítóval, valamint számos egyéb primerkapcsolóeszköz konfigurációval. Emellett, kellő számú kézi és motoros hajtásúszakaszolót és földelőszakaszolót is támogat. A rendelkezésre álló be- és kimenetek száma növelhető az ABB RIO600-as távoli be- és kimeneti eszközzel.

A REF620 valódi támogatást nyújt az alállomási kommunikációra vonatkozó IEC 61850 szabvány számára, lefedve mind a vertikális és horizontális kommunikációt, beleértve a bináris és analóg jelzésekkel folytatott GOOSE üzenetküldést, valamint az IEC 61850-8-1 szerinti paraméterbeállítást. Emellett, támogatja a DNP3, IEC 60870-5-103 és Modbus® protokollt is. A REF620 opcionális Ethernet portot biztosít a redundáns Ethernet számára, valamint zökkenőmentes kommunikációt meghibásodás esetén a PRP vagy HSR protokollokon keresztül, illetve ön-javító RSTP kommunikációt a gyűrűs hálózatokban. A megoldás kiküszöböli az egyedi hibapont (SPOF) miatti aggodalmakat, és javítja a kommunikáció megbízhatóságát. A megoldás alkalmazható az Ethernet-alapú IEC 61850, Modbus® és DNP3 protokollok esetén.

A REF620 az ABB Relion® termékcsaládjának, illetve 620-as sorozatának tagja.

Főbb tulajdonságok:

  • széleskörűen konfigurálható funkcionalitásintegrált be- és kimenetek az átlagos be- és kimeneti igények kielégítésére, számuk növelhető be- és kimeneti bővítőmodulokkal a megnövekedett igényeknek megfelelően
  • intuitív LHMI nagyméretű kijelzővel, programozható riasztó LED-ek és működtető nyomógombok 
  • §opcionális integrált extra-gyors optikai ívvédelem nagysebességű kimenettel

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Loading documents

Kapcsolódó ajánlatunk

Select region / language