REM630 motorvédelem és - vezérlés

REM630 komplex motorvédelem és -vezérlés közepes- és nagyméretű szinkron és aszinkron motorok védelmére, vezérlésére, mérésére és felügyeletére

REM630 komplex motorvédelem és vezérlés a középfeszültségű ipari villamos hálózatokon üzemelő közepes- és nagyméretű, szinkron és aszinkron motorok védelmére, vezérlésére, mérésére és felügyeletére.

A REM630 az ABB Relion® termékcsaládjának, illetve 630-as terméksorozatának tagja, funkcionális méretezhetőséggel és rugalmas konfigurálhatósággal jellemezhető. Emellett, rendelkezik az ipari motorok leágazási mezőihez szükséges vezérlő funkciókkal.

Ez a védelem biztosítja a szinkron és aszinkron motorok fő védelmét. Használható megszakítós és kontaktoros motorok esetén, különféle meghajtó alkalmazások, például szivattyúk, ventillátorok, kompresszorok, malmok és aprítógépek motoros meghajtásaiban. Elő-definiált konfigurációk állnak rendelkezésre a jellemző motorvédelmi és -vezérlési követelmények kielégítésére. Ezek az elő-definiált konfigurációk alkalmazhatók gyári formájukban,vagy. Emellett számos funkcióval szabadon bővíthetők egy adott alkalmazás konkrét követelményeinek kielégítése érdekében.

A REM630 számos szabadon hozzárendelhető bináris bemeneti/kimeneti és logikai funkciót tartalmaz a megszakítók, szakaszolók és földelő szakaszolók vezérlő és reteszelő funkciójának kialakítására. Ez a védelem támogatja mind az egy vagy két gyűjtősínes alállomás kialakítást.

A védelem valódi támogatást nyújt az alállomási kommunikációra vonatkozó IEC 61850 szabvány számára, lefedve mind a vertikális és horizontális kommunikációt, beleértve a bináris és analóg jelzésekkel folytatott GOOSE üzenetküldést. Emellett, támogatja a DNP3 (TCP/IP) és IEC 60870-5-103 (soros) protokollt.  

Főbb tulajdonságok:

  • rugalmas motorvédelem szinkron és aszinkron motorokhoz
  • differenciálvédelem, hőtúlterhelés elleni védelem, motorindítás felügyelet, valamint frekvenciavédelem
  • két megszakító, valamint összesen nyolc szakaszoló és földelő szakaszoló vezérlése
  • szabadon konfigurálható funkcionalitás a különböző alkalmazások konkrét igényeinek kielégítésére
  • §nagyméretű, beépített vagy lecsatlakoztatható kijelző

Terméket vásárolna, vagy ajánlatot szeretne kérni?

Loading documents

Kapcsolódó ajánlatunk

Select region / language