Frånskiljare och lastfrånskiljare för inomhusbruk

Luft- och gasisolerade frånskiljare, lastfrånskiljare och jordningskopplare upp till 38 kV för inomhusbruk i mellanspänningsställverk.

IEC-kompatibla luftisolerade lastfrånskiljare passar för kabel sektionering, transformatorer, skydd av motorer och kondensatorer, nätstationer ledningar och ringnät. De kan kombineras med säkringar som uppfyller DIN-standarder för skydd av transformatorer.

Gasisolerade lastfrånskiljare baseras på SF6-teknik med livslång tätning som ger hög prestanda, hög tillförlitlighet och lång livslängd i en kompakt installation. Nya GSec är sortimentets nytillskott, utformat för att uppfylla de specifika krav som ingår i de senaste IEC-standarderna.

Jordningskopplare finns i två varianter: oberoende jordningskopplare och kombinerade jordningskopplare med integrerade strömtransformatorer. Strömtransformatorerna i den kombinerade versionen utgör monteringsbas för jordningskopplarens kontakter, vilket ger minskat utrymmesbehov i skåpet.

Varför ABB?

  • Enkelhet, tillförlitlighet och lång livslängd har testats för att klara 100 brytåtgärder vid märkströmmen – många fler gånger än konkurrerande lösningar
  • Ett komplett produktutbud ger flexibilitet att välja den mest lämpliga systemlösningen
  • Globala installationer

Vill du ha produktinformation eller service?

Vårt erbjudande

Visa erbjudande för:

Relaterade erbjudanden

Select region / language

Populära länkar