ABB levererar 98 meter eHouse för tillförlitlig kraft

ABB har gjort den första leveransen av nio eHouse för att ge tillförlitlig strömförsörjning till ett offshoreoljefält i Förenade Arabemiraten.

Ordern är på 80 miljoner USD och är ABB:s största eHouseprojekt hittills. Leveransen består av 4 000 kvm eller 98 meter eHouse för offshoreoljefältet Satah al-Razboot (SARB) i Förenade Arabemiraten för att ge tillförlitlig el. Anläggningen får sin elförsörjning från fem gasturbingeneratorer som är anslutna till ABB:s moduluppbyggda eHouse.

Ett eHouse är en modulbaserad, prefabricerad byggnad som rymmer ett lågspännings- och ett mellanspänningsställverk samt hjälputrustning. Den här lösningen är i praktiken en fabriksmonterad elkraftsanläggning som reducerar installationstid och idrifttagning.

”Genom att ABB:s moduluppbyggda eHouse är flyttbara blir de enkla och kostnadseffektiva ett installera och flytta”, sade Tarak Mehta, divisionschef för Electrification Products. ”Vår innovativa lösning hjälper till att förbättra tillförlitligheten för anläggningens strömförsörjning. Genom att vi skapat den nya divisionen Electrification Products kan vi bättre uppfylla våra kunders krav med kombinerade låg- och mellanspänningslösningar. Det här är ett utmärkt exempel på hur vi skapar mervärde för våra kunder. Vi kan erbjuda ett urval paketerade lösningar som förbättrar våra kunders produktivitet.”

Läs mer om:

eHouse - skräddarsytt containerställverk
Ställverk för mellanspänning - för primär- och sekundärdistribution med valbar luft- eller gasisolerad utrustning 
Ställverk för lågspänning - MNS-ställverken finns i olika utföranden för olika typer av lågspänningsdistribution


  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language

Populära länkar