UniPack-G

Miljöanpassad kompakt nätstation perfekt för tuffa miljöer.

I takt med att kraftledningar grävs ned och urbaniseringen fortsätter är nya avlägsna platser inte idealiska för att bygga tunga betongkompakta nätstationer. För att möta denna utmaning har ABB utvecklat en lösning som kombinerar fördelarna med stål och betong, är tillräckligt robust för att skydda utrustningen från värme och kyla och är lätt att transportera till avlägsna platser.

Denna modulplattform kallas UniPack-G, där "G" står för glasfiberarmerad polyester (GRP) och integrerar på ett säkert sätt mellanspänningsställverk, transformatorer och lågspänningsutrustning.

ABB UniPack-G har en skalbar konstruktion som uppfyller krävande applikationskrav särskilt på avlägsna platser där förnybar energi genereras. Det är lämpligt för en mängd olika kalla och varma klimat på platser som sträcker sig från havsstänkta kustlinjer till avlägsna heta sandiga öknar.

Eftersom en UniPack-G nätstation väger mindre än dess motsvarighet i betong minimeras transportkostnaderna och installation förenklas. Lägre krav på underhåll gör den idealisk för isolerade och svåråtkomliga platser.

Produktutbud:

  • Märkspänning upp till 40,5kV
  • Transformatstorlek upp till 3500kVA
  • Finns med ABB luft- eller gasisolerat sekundära ställverk för mellanspänning
  • Fotavtryck och layoutflexibilitet för att matcha kraven:
Footprint-Image

Aktuellt

Loading documents
  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language

Populära länkar