Utbildning reläskydd

Utbildnings- och kunskapscenter för distributionsautomation erbjuder ett stort antal kurser, från grunderna i relädrift till detaljerad utbildning i moderna produkter för mellanspänningsskydd och -kontroll. Genom att veta hur komponenterna och utrustningen fungerar kan du använda dem effektivare och även få mer specifik information från ditt elnät.

Utbildare och anläggningar
Utbildarna är högkvalificerade proffs med lång erfarenhet inom exempelvis, relä-FoU och teknisk support. Utbildarna har den senaste kunskapen om tekniken och produkterna. Under utbildningen vägleder inte bara utbildaren deltagaren genom kursen, utan avsätter även tid för övning för att deltagaren ska tillgodogöra sig de viktigaste färdigheterna.

Anläggningarna har all den utrustning och mjukvara som utbildningen kräver. Riktig reläutrustning och mjukvara används tillsammans med de enheter som simulerar processen. Detta möjliggör en inlärningsmiljö som är verklighetstrogen men samtidigt säker att öva i.

Kurser
Kursmaterialet utvecklas hela tiden. Utbildningsmaterialet skapas i form av moduler och inkluderar teoretiska delar som följs av praktiska övningar. Alla övningar har steg för steg-instruktioner som enkelt kan repeteras.

Om du har särskilda önskemål vad gäller till exempel utbildningsort, språk som kursen hålls på eller tidsschemat kan vi erbjuda en skräddarsydd utbildning som tillhandahålls på begäran.

Vänligen kontakta oss om du vill ha mer information eller detaljer om innehållet i vårt kursprogram.

 
Varför ABB?  

  • Utbildarna är högkvalificerade proffs med den senaste kunskapen om produkterna
  • Riktiga reläer och riktig mjukvara används för att simulera processen
  • Kursmaterial som är anpassat efter de senaste versionerna
  • Skräddarsydda utbildningar på begäran

Vill du ha produktinformation eller service?

Loading documents

Relaterade erbjudanden

Select region / language

Populära länkar