Επαγωγικοί κινητήρες υψηλής τάσης

Η ABB προσφέρει μια ευρεία γκάμα επαγωγικών κινητήρων υψηλής τάσης, συμπεριλαμβανομένων των κινητήρων ψύξης περιβλήματος, των δακτυλιοφόρων κινητήρων ειδικής συναρμολόγησης καθώς και των κινητήρων ειδικής συναρμολόγησης με διαφορετικές επιλογές ψύξης.

Η ABB κατασκευάζει ηλεκτρικούς κινητήρες για περισσότερα από 125 χρόνια και αυτή η εμπειρία αποτυπώνεται σε κάθε επαγωγικό κινητήρα υψηλής τάσης της εταιρίας μας.

Οι επαγωγικοί κινητήρες υψηλής τάσης είναι διαθέσιμοι στη σειρά N με κινητήρες γενικής χρήσης και στην σειρά A με κινητήρες ειδικού σχεδιασμού. 

Οι κινητήρες γενικής χρήσης της σειράς N συνδυάζουν οικονομικά αποδοτικό, τυπικό σχεδιασμό και μικρούς χρόνους παράδοσης με την ασφάλεια, την παραγωγικότητα, την ενεργειακή απόδοση και την αξιοπιστία. Ανταποκρίνονται στις εφαρμογές που δεν απαιτείται ένας κινητήρας ειδικού σχεδιασμού.

Η γκάμα συμπληρώνεται με την σειρά A, ειδικά σχεδιασμένων κινητήρων που ανταποκρίνονται πλήρως στις ειδικές ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας.

Αξίζει να δείτε

Τι προσφέρουμε

Σχετικοί σύνδεσμοι

Select region / language

Δημοφιλείς σύνδεσμοι