Kom och prata laddning med oss på eCarExpo i Göteborg

Kom och prata laddning med oss på eCarExpo i Göteborg

Den 1-3 december deltar ABB E-mobility på eCarExpo på Svenska Mässan i Göteborg. Vi visar upp produkter som passar både för hemmaladdning, för företag och för publik laddning. Ses vi där?

eCarExpo är en mässa där hela infrastrukturen för elektrifiering av fordonstrafiken visas upp; leverantörer av elfordon, laddinfrastruktur och energibolag som ser till att vi får el från olika källor. Efter förra årets besöksrekord laddas det nu för en ännu större succé när mässan åter igen intar Göteborg. Det bjuds på seminarium, utbildning och inspiration i form av talare från ledande företag och organisationer samt en mässhall full av nyheter och spännande erbjudanden. 

I år satsar ABB på en ännu större monter och hoppas på många nyfikna besökare som vill komma förbi och prata laddning i världsklass. På plats finns Terra 360, en av världens snabbaste laddare med interaktiva ledslingor och utrymmessnål design samt den kraftfulla laddaren Terra HP, perfekt för att ladda riktigt tunga fordon. Vi visar även upp den smarta laddboxen Terra AC, som kan skräddarsys efter hemmets eller företagets behov, med unik design. Här kan du välja mellan färdiga varianter eller helt enkelt skapa din egna design!

  • Branschdag 1 december: 08.30 - 17.00
  • Publik dag  2 december: 10.00 - 17.00
  • Publik dag 3 december: 10.00 - 16.00
  • Plats: Svenska Mässan, Göteborg
  • Köp biljett här: https://ecarexpo.se/biljetter-goteborg/

En populär del av mässan är eDriveExpo. Här finns möjligheten att provköra mängder med nya elbilar från flera olika tillverkare på en och samma plats. 

Länkar

Kontakta oss

Nedladdningar

Dela artikeln

Facebook LinkedIn Twitter WhatsApp