Kuinka modulaarinen UPS parantaa käytettävyyttä

Lisää redundanssia

Parhaiten tehon käytettävyys varmistetaan lisäämällä UPS-järjestelmään redundanssia ja minimoimalla huolto- ja korjausaikoja. Yksi modulaarisuuden merkittävä etu on nimenomaan helppous toteuttaa redundanssia. Yleensä redundanttisen kapasiteetin lisäys tapahtuu vain määrittelemällä yksi UPS-moduuli enemmän kuin mitä peruskuorman kattamiseen tarvittaisiin. Moduuli kytkeytyy sitten automaattisesti tarpeen mukaan.

Minimoi inhimillisen virheen mahdollisuuden

ABB:n UPS-moduulit ovat vaihdettavissa käytönaikaisesti, so. poistettavissa tai lisättävissä kriittistä kuormaa vaarantamatta, järjestelmää ei tarvitse ajaa alas tai siirtää huolto-ohitukselle. Vaihtotyö tapahtuu nopeasti ja yksinkertaisesti eikä vaikuta järjestelmän toimintaan. Kukin moduuli on yksilöllisesti sammutettavissa ennen järjestelmästä poistoa. Tämä tekee huollosta turvallisen ja takaa järjestelmän häiriöttömän toiminnan. Koska modulaarista UPS-laitteistoa voidaan käyttää eri sovelluksissa ja kuormitustilanteissa, ei huoltoasentajan tarvitse olla koulutettu useille alustoille, vaan samat huoltotoimenpiteet ovat käytettävissä kaikissa UPS -laitteistoissa.

Valitse korkealaatuinen, luotettava laitteisto

ABB:n modulaarisessa rinnankäyvässä DPA UPS-laitteistossa verkosta tuleva vaihtosähkö tasasuunnataan ensin tasasähköksi, jonka jälkeen tasasähkö muunnetaan vaihtosuuntaajalla puhtaaksi sinimuotoiseksi vaihtosähköksi. Tämä kaksoismuunnos (Double Conversion) eristää UPS-järjestelmän lähdön syöttävän sähköverkon häiriöistä. Yli 20 vuoden kokemus modulaarisista UPS-laitteistoista takaa ABB:n sveitsiläisvalmisteisen DPA 500:n vertaansa vailla olevan käytettävyyden ja huollettavuuden, skaalautuvuuden, joustavuuden ja DPA-teknologian alhainen energiankulutus mahdollistaa erittäin houkuttelevat kokonaiskustannukset. Ei ole parempaa UPS-arkkitehtuuria käyttäjille, joiden kriittiset sähkökuormat edustavat arvokasta kaupallista voimavaraa, ja joka on varmistettava hinnalla millä hyvänsä.

Vähentää seisokkeja

Koska DPA UPS-moduulit ovat itsenäisiä yksiköitä, on moduulien vaihto suoritettavissa käytön aikana kriittistä kuormaa vaarantamatta, järjestelmää ei tarvitse ajaa alas tai siirtää huolto-ohitukselle. Näin huolto voi työskennellä UPS-laitteiston toimintaa keskeyttämättä. Vaihto vie on vain 15-20 minuuttia ja on hyvin turvallinen eikä kuormaa tarvitse koskaan pois kytkeä.

Yhtenäinen huoltokonsepti

Standardoidut DPA-moduulit pitävät kustannukset alhaisina. Suoraviivainen, standardoitu moduulikonsepti yksinkertaistaa ja nopeuttaa käyttöönottoprosessia - aina suunnittelusta, asennuksesta ja käyttöönotosta lopulliseen käyttöön. Laadukkaat standardoidut tuotteet vähentävät merkittävästi ylläpidon tai viankorjauksen vaatimaa aikaa, komponentit ovat nopeasti ja vaivattomasti vaihdettavissa ja huolto yksinkertaistuu. Massatuotannon ja standardoitujen moduulien testauksen tuoma parempi laatu vaikuttaa suoraan luotettavuuteen ja siten myös käytettävyyteen: modulaariset järjestelmät ja standardoidut kytkennät ovat langoitettavissa ja konfiguroitavissa tehtaalla, mahdollistaen perusteellisemman testauksen, ja standardoidut kytkennät ja laitteistoon etupuolelta pääsy vähentävät kytkentäongelmia kentällä.

Katso lisää

Modulaaristen UPS:ien tuotevalikoimamme

  • Ota yhteyttä

    Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan.

    Lähetä viesti
Select region / language