Energiemonitoring met slimme sensoren

Door elektromotoren aangedreven applicaties zijn verantwoordelijk voor 70% van het industriële elektriciteitsverbruik, waarvan 20-40% wordt verspild door overdimensionering, inefficiënte motoren, processen met variabele belasting die op volle snelheid draaien, of onjuist onderhoud. Dit biedt kansen voor energiebesparingen, efficiëntieverbeteringen en lagere kosten.

Neem vandaag nog contact op


Energie besparen begint met inzicht

Het begint met het verkrijgen van inzicht in uw energieverbruik. Inzichten vormen de basis voor weloverwogen beslissingen op het gebied van duurzaamheid, Total Cost of Ownership en efficiëntieverbeteringen. Daarnaast is het vanwege de aangescherpte energiebesparings- en onderzoeksplicht van toenemend belang om het energieverbruik van uw elektrische aandrijfsystemen inzichtelijk te maken en te blijven monitoren.

Onze slimme sensoren helpen u om het energieverbruik van uw elektrische aandrijflijnen in kaart te brengen en het besparingspotentieel te identificeren. Vier belangrijke stappen vormen hierin de basis. 
Het begint met vier essentiële stappen, maar het is een continu proces. Door het actief monitoren van uw elektrische aandrijflijnen kunt u blijven profiteren van real-time inzichten die u helpen om verbeteringen te handhaven en nieuwe kansen te identificeren.

Energie Efficiëntie Quick Scan

Wilt u op een laagdrempelige manier kennismaken met wat het ABB Ability™ portfolio te bieden heeft op het gebied van assetconditie, procesoptimalisatie en energiemonitoring? ABB staat voor u klaar met een handige Quick Scan.

Met behulp van onze slimme sensoren zullen we voor een periode van 2 maanden actief real-time het energieverbruik en de conditie van uw aandrijflijnen monitoren. Na de analyse en overdracht van de resultaten en aanbevelingen, gaan we graag met u in gesprek over de mogelijke verdere samenwerking. Een quick scan is al beschikbaar vanaf €1500,- 

Meer informatie

Customer success story
Tarkett

gebruikt ABB Ability Smart Sensors voor het identificeren van energiebesparingen

Ook aan de slag?

Natuurlijk. Want alleen samen maken we het verschil!
Neem vandaag nog contact op met ABB.

Select region / language