ABB Motion Services - Jouw digitaal voordeel

ABB Digitaal: Verstandig. Veilig. Verbonden.

Wil je met ons samenwerken om een leider te worden in digitale transformatie? ABB Motion Services digitale oplossingen op maat maken nieuwe slimme en beveiligde manieren mogelijk om onverwachte downtime te voorkomen en tegelijkertijd de werking en het onderhoud van uw motoren en drives te optimaliseren.

Your benefits at a glance

  • Meer inzicht in de status en werkelijke toestand van uw installed base.

  • Een betere voorspelling van mogelijke uitvaltijd en het plannen van onderhoudsservices op een tijdstip dat het u uitkomt.

  • Geanalyseerde gegevens en opties over hoe u uw activiteiten het beste kunt verbeteren.

  • Bewaak uw apparatuur op afstand om uw werknemers veilig te houden.

  • Gemakkelijke toegang tot conditiegegevens van apparatuur op moeilijk of gevaarlijk bereikbare locaties.

 

"We zien de grote verandering in langer gebruik van de apparatuur die is geïnstalleerd zonder een verhoogd risico op een ongeplande storing" 
Emil Bieri, Hoofd Digitale Transformatie Hydro, Axpo


Digitalisering maakt nieuwe slimme en beveiligde manieren mogelijk om onverwachte downtime te voorkomen en tegelijkertijd de werking van uw bedrijfsmiddelen te optimaliseren. Met behulp van onze domeinexpertise kunnen we waarde genereren door middel van gegevens om de prestaties van uw fabriek te maximaliseren.

Mari E. Haapala, ABB Motion Digital Lead, bespreekt hoe bruikbare inzichten u helpen de toestand van uw aandrijflijn te optimaliseren en te bewaken en hoe cloudgebaseerde technologieën worden gebruikt om u te helpen eventuele uitvaltijd te begrijpen en te voorspellen, waardoor onderhoudsdiensten op een tijd die bij u past.

 

Ons service aanbod  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language